NIO 12 #161 Отговорено 28 Януари, 2010 Само аз ли не мога да вляза ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Aleksandyr 17 #162 Отговорено 28 Януари, 2010 Сървара падна преди малко. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kytila 249 #163 Отговорено 28 Януари, 2010 (Редактирано) Не нещо стана със сървъраП.С: Хасковската школа добре се представя с изключение на мене :dry: Редактирано 28 Януари, 2010 от kytila Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
spas21 48 #164 Отговорено 28 Януари, 2010 (Редактирано) нещо се скапа сървъра. Тъкмо се събрахме доста хора. Редактирано 28 Януари, 2010 от spas21 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NIO 12 #165 Отговорено 28 Януари, 2010 Кажете на админа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
J's Racing BB8 49 #166 Отговорено 28 Януари, 2010 (Редактирано) Само на мен ли ми се струва че няколко човека си написаха клана ни,а не са от наште.Player(някакфи цифри) и още някой дето питаше дали може.И имам една идея да направим една игра с някой друг автоклуб?А кво мислите? Редактирано 28 Януари, 2010 от Valio_ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dan 0 #167 Отговорено 28 Януари, 2010 Тъкмо ми тръгна и сървъра падна ;( Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Player101 383 #168 Отговорено 28 Януари, 2010 Само на мен ли ми се струва че няколко човека си написаха клана ни,а не са от наште.Player(някакфи цифри) и още някой дето питаше дали може.Какво за мен? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
J's Racing BB8 49 #169 Отговорено 28 Януари, 2010 А извинявай колега.Просто не те бях видял.Извинявай.Щото няколко питаха дали може и се намърдаха ей така.Какво мислите за играта с друг автоклуб? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kytila 249 #170 Отговорено 28 Януари, 2010 Идеята не е лоша.Аз си се изключвам автоматично от списъка на играчите,щото съм само пушечно месо и играя само за удоволствие .Още една вечер като снощи(заради Теро се подмятах от гръб та на корем по картата :dry: ) и ще си махна ЦС-а от компа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Aleksandyr 17 #171 Отговорено 28 Януари, 2010 Хахахаха ,трябва повече да играете.А за идеята аз съм с две ръце ЗА Само някой да пусне тема в някой друг автоклуб ,че мен хич ме няма в писането. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
J's Racing BB8 49 #172 Отговорено 28 Януари, 2010 (Редактирано) Предлагам да вземем и ония Maskata (Има хубав хак) с нас Немогат ни барнат Редактирано 28 Януари, 2010 от Valio_ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dzenky 296 #173 Отговорено 28 Януари, 2010 Може да ме търсите и в скаип при голям нервен срив причинен от аймери - същия като ника ми е... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vtpetrov 42 #174 Отговорено 28 Януари, 2010 Абе колеги, точно щото всеки може да си напише пред ника в CS "|Honda Fan Club|", не виждам смисъл да го правим.По-зле даже е така. Влизайте си с никовете от форума, ние си се знаем.....мое мнение.Успех! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darkstar 1 #175 Отговорено 29 Януари, 2010 колеги , каде се изгубихте хайде довечера да поиграем 9-10 който има желание да влиза Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fakel4e 115 #176 Отговорено 29 Януари, 2010 Довечера съм вътре Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darkstar 1 #177 Отговорено 29 Януари, 2010 ти да не си някой джедай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NIO 12 #178 Отговорено 29 Януари, 2010 Just Crazy... Insomnia нещо си е с хак ... бан ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Player101 383 #179 Отговорено 29 Януари, 2010 Даам, само него гледам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fakel4e 115 #180 Отговорено 29 Януари, 2010 Махнете го този простак хакер скапан!jusTcraZy* | 1ns0mn1a*{} Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darkstar 1 #181 Отговорено 30 Януари, 2010 колеги каде се губите ще играем ли тази вечер Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rollin 463 #182 Отговорено 30 Януари, 2010 Аз липсвах тея дни, но от утре съм на линия Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dzenky 296 #183 Отговорено 30 Януари, 2010 И тая вечер съм с моя добър приятел Джак Даниелс да си говорим за политика до изчерпване на проблемите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_stz 0 #184 Отговорено 30 Януари, 2010 много хакове бре, има един "Наказател" - 100 пъти писах, че е хак(през стените ме трепи, лети си пича - спиййд - мийд)... никой - нищо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
activity 8 #185 Отговорено 30 Януари, 2010 еее несе сърди де , просто е с vtec пускаш го и ти ще летиш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vtpetrov 42 #186 Отговорено 30 Януари, 2010 Аз пък днес, цял ден не мога да го видя тоя сървър. Да не е паднал бре, darkstar?Довечера ако има хора, може да поджуркаме. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kytila 249 #187 Отговорено 30 Януари, 2010 Не е.Допреди 20 мин играхме. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NIO 12 #188 Отговорено 30 Януари, 2010 Пак хакер ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lamerko 1 #189 Отговорено 30 Януари, 2010 Сървара е на стар протокол не мога да вляза. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #190 Отговорено 30 Януари, 2010 (Редактирано) activity, пробвай да играеш на не се сърди човече. Там може и да имаш шанс ;) ;) Мир вам ! Явно някой хора не могат да губят ....... п.п. Вместо да ме киквате може да кажете: " Много сме слаби за теб, ако може излез !" Редактирано 30 Януари, 2010 от teror1sta Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
activity 8 #191 Отговорено 30 Януари, 2010 бла бла бла , разбрахме те че си голям про Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nikolai_fox 2 #192 Отговорено 30 Януари, 2010 тоа сървър кога работи - досега не съм се засякъл с никой - Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fakel4e 115 #193 Отговорено 30 Януари, 2010 До преди малко имаше доста колеги от форума . Иначе работи всеки ден Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kytila 249 #194 Отговорено 30 Януари, 2010 Нещо не разбрах защо кикнахте Теро?Като е добър значи че не може да играе на сървъра ли?Аз като съм слаб,тва значи ли че трябва да не влизам изобщом щото съм под необходимото ниво примерно?Просто играя за удолволствие,за да убия малко време и за да видя дали има по-зле от мене .От моята гледна точка и NIO и Dzenky(макар че админ) и Valio не трябва да играят на сървъра щото където ме видят,там HEADSHOT . Не знам,нещо не ми се вижда обективна цялата работа..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Aleksandyr 17 #195 Отговорено 31 Януари, 2010 (Редактирано) Понеделник вечерта се завръщам и почвам от протата.... :Р П.П. Айде всички Понеделник в 22:00ч на линия.П.П.2 Ще сложа слушалките! Редактирано 31 Януари, 2010 от Aleksandyr Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MonzA 4 #196 Отговорено 31 Януари, 2010 по кое време влизате да играете аз все като седна и по 1-2ма в сервера Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
J's Racing BB8 49 #197 Отговорено 31 Януари, 2010 От моята гледна точка и NIO и Dzenky(макар че админ) и Valio не трябва да играят на сървъра щото където ме видят,там HEADSHOT Не знам,нещо не ми се вижда обективна цялата работа..... Нали знаете,че някой път като ви убият по невъзможния начин,тва си е късмет. Не се усъмнявяте веднага в някой че е хакер.(Е ако е прекалено явен) П.С Аз немога да играя-Тия глави дето ги раздавам повечето са накакви касметлийски.Всеки е имал моменти в който не знае какво прави,И НЕЗНАЕ КАК ГО ПРАВИ Прав ли съм? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darkstar 1 #198 Отговорено 31 Януари, 2010 колега започваш нещо да ме съмняваш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
J's Racing BB8 49 #199 Отговорено 31 Януари, 2010 (Редактирано) Аааа Нееее Чист съм! Абе няма ли друг начин да се разбере кой е хакерче? Редактирано 31 Януари, 2010 от Valio_ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Agent 0 #200 Отговорено 31 Януари, 2010 Dark, ще те помоля да махнеш бана на mm3...От толкова хакери в тоз server, взехте и добрите играчи да гоните, хах! v-tec/6KEMBE4ORBA съм Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове