rollin 463 #81 Отговорено 22 Януари, 2010 нещо се прецака сървара и с влизането ме БАН-на.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Orlin 43 #82 Отговорено 22 Януари, 2010 Хайде в WC-то елате, докато оправят класик-а :argue:nick - maigadi Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
eddy 214 #83 Отговорено 22 Януари, 2010 (Редактирано) cs -> 91.148.190.205:27016 паролата започва с v и завършва на c всеки истинки хонда маняк ще се сети... машината е стара и има HL сървър на нея ... да тестваме ако не стане - има много лаг ще го мислим.. Редактирано 22 Януари, 2010 от eddy Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Orlin 43 #84 Отговорено 22 Януари, 2010 добре, сега двама са в сървъра на еди и двама в warsong-а. Хайде на едно място да отидем warsong-a. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dzenky 296 #85 Отговорено 22 Януари, 2010 Сървара е за 6 човека няма място,сега съм в warsonga. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NIO 12 #86 Отговорено 22 Януари, 2010 (Редактирано) Ще цъкаме ли ? Дайте сървър Редактирано 22 Януари, 2010 от NIO Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
eddy 214 #87 Отговорено 22 Януари, 2010 gg hf хайде лека Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
qni 26 #88 Отговорено 22 Януари, 2010 (Редактирано) хайде и от мен един сървърcs.pix-l.biz или 84.54.191.237:27015няма хакери..гарантирам....че има хора които си мислят че добрите играчи са хакери не отричам....AK*Terorirsta може да потвърди , но иначе си е културно, не играят хора само от форума но това предполагам не ви е проблем.P.S.ще пускам и втори сървър на същото IP но имам малко проблеми с подкарването...грижи с портовете за което и питах тук..ама ако го пусна може да е само за хора от форума примерно ама влизайте и на този който съм дал де, все пак забавлението е важно..пък кой какво говири докато се играе..на кой му дреме Редактирано 22 Януари, 2010 от qni Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darkstar 1 #89 Отговорено 23 Януари, 2010 (Редактирано) пичове изивинявам се за бановете , снощи всичко нулирах може да играете от ново и да сте сигурни че няма да ви банват в момента правя един колега от форума админ така че ставаме 3-4-ма , и пак да ви кажа не си мислите че аз или activity сме ви банали , а един друг админ който вече го има във черния списак Редактирано 23 Януари, 2010 от darkstar Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rollin 463 #90 Отговорено 23 Януари, 2010 не знам кой го даде това IP 213.231.141.103:27016 , но тука и админите са с wall така че нямаме работа там....То нормално.... някви лапета играят Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darkstar 1 #91 Отговорено 23 Януари, 2010 незнам какви админи са със лалл като са 3-ма админа и влизат след 10 чеса ето ти и админите във тоя серв activity darkstar DIFF btw: имаше вчера един админ който ми банна целият сървър но вече го няма , може той да е играл със лалл Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rollin 463 #92 Отговорено 23 Януари, 2010 (Редактирано) сега в момента има хакери и някой е с админски правав момента който пишеше че съжелява че сме получили бан-ове, един така яко ни мачкаше с хак, че не е истина....Аз няма да вляза повече в тоя сървар, па колегите ако искат.... Редактирано 23 Януари, 2010 от rollin Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darkstar 1 #93 Отговорено 23 Януари, 2010 имам права във классик сървър във момента там има 2-ма човека и едва ли са хакери , ако говориш за war3 във момента админа там е DIFF ей сега ще влезна да погледна как стоят нещата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rollin 463 #94 Отговорено 23 Януари, 2010 Ника на хакера беше нещо от рода на: masakata и някаф клан отпреде Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NIO 12 #95 Отговорено 23 Януари, 2010 и Freetoo ли е какав е не го знам ама яко айм и лалл. Хахаха Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rollin 463 #96 Отговорено 23 Януари, 2010 Разчистени са хакерите, може да влизате... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Аз-съм споко 29 #97 Отговорено 23 Януари, 2010 В кои сървар сте колеги? Можели ИП-то ,че ми се разцъква и на мен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MonzA 4 #98 Отговорено 23 Януари, 2010 поразцъках днес в класика хубав е сървара нито лагва нито нищо и админа darkstar си стоеше почти през цялото време спектатор и гледаше за хакове незнам от какво толкова се оплаквате Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rollin 463 #99 Отговорено 24 Януари, 2010 Мда, след като админа влезе и разчисти всичко беше ОК Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NIO 12 #100 Отговорено 24 Януари, 2010 Пак има хакери... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #101 Отговорено 24 Януари, 2010 ае някой админ да си даде скайпа, че днеска е пълно с хакери и не се трае Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GeFi's Garage 280 #102 Отговорено 24 Януари, 2010 Бе влизайте ве ся нема хакери Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #103 Отговорено 24 Януари, 2010 почвам да ги публикувам по никове, че не знам как да има сваля IP-тата fNj GaminG *dcj - тоя цели якодели няма да има хакери ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GeFi's Garage 280 #104 Отговорено 24 Януари, 2010 (Редактирано) Вътре съм и този за когото говориш е с Wall нищо др ....П.С може и с айм да е или да е прекалено добър Редактирано 24 Януари, 2010 от Ivaylo Yovchev Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Данчо 31 #105 Отговорено 24 Януари, 2010 (Редактирано) лукчо е параноик.след 2 часа ще влезна да Ви видяЛукчо, нали си модератор, сложи ип-то в заглавието на темата Редактирано 24 Януари, 2010 от uBaHoB Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #106 Отговорено 24 Януари, 2010 Вътре съм и този за когото говориш е с Wall нищо др ....П.С може и с айм да е или да е прекалено добър до сега го гледам няма стена, но до сега веднъж не се е прицлил .. просто в момента на изстрела мерника му се оказва на главата ти и това може да го направи с 3-ма за една секунда ... не е с хак .. никакпоследно стреляше с голям през половината карта без оптика ... и уцелва глави ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GeFi's Garage 280 #107 Отговорено 24 Януари, 2010 ЕЕееее че той като мене стреля начи ве :Д Добър ще да е :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darkstar 1 #108 Отговорено 24 Януари, 2010 този Fnj е баннет вече ако има нещо пишете на ЛС Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kytila 249 #109 Отговорено 24 Януари, 2010 Всичко е перфектно до момента, в който darkstar и activity изчезнат и айдеее хаковете..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
J's Racing BB8 49 #110 Отговорено 24 Януари, 2010 В момента в сървъра играе един "EXTREME"-със спийд Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #111 Отговорено 24 Януари, 2010 дам , много е бърз Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fakel4e 115 #112 Отговорено 24 Януари, 2010 Що не го баннете тоя ''EXTREME" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rollin 463 #113 Отговорено 24 Януари, 2010 аз влизам да поиграя, дано няма хакери... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
activity 8 #114 Отговорено 24 Януари, 2010 човека не е бърз просто е с VTEC и се вдижи малко повече Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dzenky 296 #115 Отговорено 24 Януари, 2010 С ТУрбо беше на 3 бара Яки игрички стават Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rollin 463 #116 Отговорено 24 Януари, 2010 мда Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vtpetrov 46 #117 Отговорено 24 Януари, 2010 O йее, добра игра стана. Явно в късните часове сме само от форума....няма хакери и тем подобни.Дано утре има повече хора.Припомних си старите дни.....макар, че съм доста зле Нищо, важно е фън да става Айде лека на всички. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Десислав Иванов 8 #118 Отговорено 25 Януари, 2010 Тази вечер и аз съм на линия Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rollin 463 #119 Отговорено 25 Януари, 2010 аз влизам да поцъкам малко... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nicki 12 #120 Отговорено 25 Януари, 2010 Ей с триста зора го подкарах тоя CS на Вистата. То не беха сини екрани и DATA EXECUTION проблеми, то не беше чудо. Влизаааам... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове