Jump to content
error32

Honda Civic 94 1.3 16v - Препоръки

Recommended Posts

Колеги здравейте Имам оферта за такава хондичка 1.3 16в 75 кончета 94 , кажете малко повече за колатадали е надеждна части масти , тя е с карбуратор но без смукач с електроника няквада не би да дава някакви бъгове , какво да огледам по колата А и как е откъм вървене - аз ще я пробвам нали но ако по принцип са куци коне да знам да не се очудвам просто искам да съм малко подготвен какво да очаквам като отида на оглед и тестдрайвБлагодаря предварително

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
!!! Много зависи в какво състояние ще я завариш и как я поддържаш, но Хондите по принцип са скука откъм ремонти - качваш се и караш :) А частите и консумативите според мен са нормално скъпи (ако може така да се каже)... По-добре я покарай - сам да видиш куцат ли конете, или не... За вървенето се представя добре за 75 коня кола, но естествено колкото по-мощна толкова по-добре. Защо поне не вземеш с 90к.с. мотора? Там вече се чувства, че има някакво лошо зверче под капака ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имам такава оферта за чист бартер - мойта е ауди 80 с ел пакет и климатроник - хондата няма нищо а пък иначе поне на снимка изглежда добре, та ми се струва добра сделка ако е читава де а пък иначе всичко живо иска пари и си мислех заеми маеми и астра c20xe ама покрай тая криза може малко да си покарам и хондата ако я взема

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами както си прецениш в такъв случай. Аз просто те клоних към поне D15B2, но щом нещата са на въпрос бартер ти избираш. Все пак покарай колата!!!Ако Аудито ти е със върховия мотор в класа, може и да не се очароваш от ускорението и вървежа на 75коня Хонда, само ще ти остане готиното чувство за страхотно управление и изобщо тръпка, която малко коли могат да ти дадат за цената си!!!

Редактирано от pamo

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз лично карам точна такава каквато ти предлагат на теб. Хонда 1.3 16-ка .. само че мойта е 95-та година, но мисля че няма да има кой знае каква разлика. Та по темата :) ... Аз лично съм много доволен от колата. Карам я от половин година и абсолютно нищо не съм и сменял (разбира се като изключим маслото) И да ти кажа за 75 коня си върви доста добре. Ако ще си я взимаш е хубаво да и сложиш малко по широчки гуми ( защото в сравнение с твоето Ауди, Хондата ще ти се стори малко нестабилна). Това е с което мога да помогна аз :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вървежни са. Но понеже са малко хората които могат да ти оправят проблемите по карба и да смъкнат разхода, излиза по изгодно d15b2 90hp - харчи мноооого по-малко от непипана d13-ка.А и тунинга на d15 е много по-лесен и евтин от този на d13 :)Какво да гледаш:Нестабилни обороти /и при студен двг. и при топъл/Реакцията като смачкаш педала /газта/Придърпва ли като смачкаш педала /пак газта/ докато си караш спокойноТечовете не са нормално нещо при тези коли, така че трябва да са абсолютно сухи - навсякъдеИ трите педала трябва да са меки и леки за настисканеДвигателя не бива да чука като дизеловВсякакво виене от под капака не е нормалноСпирачките! пукнати дискове и барабаниТампоните по окачването (много са бре)Подредил съм го по важност :P тоест първите 5-6 не бива да се пренебрегват, защото не са лесни за оправяне и се хвърлят луди пари.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...