roko_pm 0 #1 Публикувано 12 Януари, 2010 искам да попитам има ли разлика в блока на д 14 а3 и б 15 искам да сложа цялата карантия на б 15 в д 14 или разликата ее голяма и няма да стане благодаря преджарително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wyvern 382 #2 Отговорено 12 Януари, 2010 Аз за б15 блок за първи път чувам да нямаш предвид д15 и защо ти трябва да го правиш това упражнение дай малко повече информация Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ocean 2 #3 Отговорено 12 Януари, 2010 До колкото знам,блоковете са еднакви,а от карантиите би трябвало само биелите да са различни но може би и те ще станат.Нека по компетентните колеги да предложат по подробна информация. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalmara 49 #4 Отговорено 12 Януари, 2010 Блоковете са с еднакви дължини, разликите са в коляновия вал /от там идва по-дългият ход на д15/, биелите на д15 са с 4мм по-къси, и буталата с по-голяма компресионна височина. С две думи, ако от д15ката сложиш коляновия вал, барабар с буталата и биелите в д14 блока не би трябвало да имаш ядове. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalos 37 #5 Отговорено 12 Януари, 2010 а дали няма да се ударят буталата в главата или в клапаните? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalmara 49 #6 Отговорено 12 Януари, 2010 Съмнява ме на Д14 главата, вала да е с по-голям лифт чак пък да срещне бутала с клапани. Иначе главата няма да я удари, японеца го е измислил. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ocean 2 #7 Отговорено 12 Януари, 2010 Нали биелите на д15-ката са по къси,няма логика да удари буталата в клапаните. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове