ReSPecT 121 #1 Публикувано 11 Януари, 2010 Здравеите колеги имам вапросче относно слап на д15б2 към пълен инжекцион ще взимаме цяла инсталация от д15б7 и всички Части та идеята ми е че б7 е с 4 жилна ламбда и компютъра ще си я търси има ли вариант да работи с сондата от б2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
eskinazi 1 #2 Отговорено 12 Януари, 2010 може да работи ама и да ти дава грешки на компа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #3 Отговорено 12 Януари, 2010 Ако се чипне ЕКУ-то да тогава може и без сонда дори Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sand0 41 #4 Отговорено 12 Януари, 2010 (Редактирано) Ми вземи и генерацията барабар със сондата/сондите. Редактирано 12 Януари, 2010 от sand0 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalos 37 #5 Отговорено 12 Януари, 2010 една сонда е 40/50лв вземи си и не се мъчи да откриваш топлата вода Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalmara 49 #6 Отговорено 12 Януари, 2010 Обд1 ли ще я правите тая б2-ка ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ReSPecT 121 #7 Отговорено 12 Януари, 2010 Да направо цялата инсталация от б7цата мисля да и метнем Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ReSPecT 121 #8 Отговорено 15 Януари, 2010 Колеги днес монтирахме смукателя и цялата инсталация отпред в коша от б7 на б2ката но вътре в купето ми се разминават малко кабелите на б2 с кабелите на б7 имам инсталацията от б7 до парното "средата на купето" дебелия сноп които минава под мукета на колата с б2 са 48 кабела мисля че бяха а от инсталацията на б7 са 41 и тук там има някое разминаване на цветовете ако някои от вас има някаква схема на инсталация от б2 и б7 за сравнение ще съм много благодарен и другия ми въпрос е дали ако ги наваржа по цветове ще трагне всичко без проблеми?? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
goro 17 #9 Отговорено 16 Януари, 2010 това ще свърши ли работа http://www.psytronix.org/xo/modules/smarts..._lang=bulgarian Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #10 Отговорено 16 Януари, 2010 не бих казал .... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ReSPecT 121 #11 Отговорено 17 Януари, 2010 Колата е готова може да затваряте темата.Мерси на всички отзовали се . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
войводата/cls 3 #12 Отговорено 17 Януари, 2010 Сподели решението на проблема. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове