Jump to content
G.Popov

Въпрос относно лупи за англичанка

Recommended Posts

Така.. та въпроса ми е следния харесал съм си еи тея лупи с ксенона и т.н.. за Англичанка 95-та преди феиса.снимка 1снимка 2това е информацията : БИКСЕНОН КОМПЛЕКТ С ЛУПИ ЗА ВГРАЖДАНЕс ANGEL EYES около лупата светещи в бялоH4, 4,3К, 5К, 6К 35WСъдържание: 2 биксенонови крушки,2 бр. лупи, 2 баласта, рингове ANGEL EYES CCFL,светещи в бяло, релета, лепило, щипки,кабели, болтове и инструкции за монтаж.Вградена защита от късо съединение,пренатоварване, прахо и водоустойчив,UV-защита на крушките, намалениелектромагнитни смущения. Харесал съм си ги от сайта на 1 колега... (harpi). Ще се посъветвам и с него , но исках да се консултирам и с Вас,колеги. Та относно въпроса - Ще ми бъде ли мн зор да ги сложа и как точно ще монтирам лупите. Ксенона е ясен. Благодарен съм на всеки който помогне с мнението си .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Само гледай да е ЛХД (Лефт Ханд Драйв)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ясно. А относно монтажа 2-3 думи ...

Редактирано от TechThrill

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колега,и аз мислих да си слагам точно от тези!свързах се с този пич и той ми каза че трябва да се разлепят фаровете ,за да се вкарат лупите.Само това знам!ако си купиш и си сложиш,драсни ми на лични да ми кажеш за резултата, моля те!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да, направи и някоя снимка за по-нагледно.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега, ако беше ползвал търсачката щеше да имаш и снимки и инфо : http://forums.hondabg.com/index.php?showto...%84%D0%B8%D1%82 -> Ето я темата, в която е описано всичко много точно. Успех в начинанието! И аз го обмислям тоя вариянт, ама не знам дали ще я държа колата още :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тази тема я зная. Благодаря се пак,че ми напомни за нея но си мислех че нещата ще станат по-лесно от колкото е показано в темата.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...

Благодаря за нападката за търсачката и щедро предоставената тема! Повече материал никога не е излишен, особенно снимков. Не всеки да си кътка за себе си какво и как е направил.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...

Благодаря за нападката за търсачката и щедро предоставената тема! Повече материал никога не е излишен, особенно снимков. Не всеки да си кътка за себе си какво и как е направил.
Колега, не си ме разбрал, не е нападка! :) Извинявам се, че така е прозвучало! Наистина повече материал, никога не е излишен. TechThrill, колега ако може да споделиш и ценичка за комплекта. ПС: Това решение сигорно е единственото, от което ще има ползва и файда, пробвах сигорно 1000 различни крушки и светлина отново никаква. Това е единственото нещо в колата, което не ми харесва. Успех, ако се заемеш с проектчето и да споделиш и ти снимки и мнение :) Поздрави!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

След като съм минал вече по пътя, не мисля че има много зор, но има неща, които трябва да се обмислят много добре и предварително. Моя съвет е да не бързаш, мери, чети, мисли и чак тогава действай. Помисли как ще си уплътниш фаровете при затварянето им. Това е важно, най вероятно фабричната изолация няма да може да ти върши работа, а и да върши, аз ти препоръчвам да не я ползваш. Аз ги отварях 2 пъти докато не намеря правилния начин за херметизиране. Да не изпадам в подробности, сигурен съм, че ще се справиш. Успех.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Няма да откажа помощ от теб, точно заради това,че си минал по този път. Има неща който ме интересуват понеже не съм от най-вещите по тея неща. Как закрепи лупата за фара? Рефлектора няма ли опасност да се счупи като му сложа болтчета... А ти с какво уплатни фара... аз мислех със силикон...нещо качественно разбира се. Обмислям все още дали да се захващам с лупи или просто да си прасна един ксенон...И още нещо да питам... а angel eyes-a ... мога ли да си направя ринга да ми свети габарит или....Ganchev , колега комплекта е 220лв.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

По-добре с лупи, само с ксенона няма да има голяма разлика (ще има, но ще заслепяваш много насреща движещите се) 220 лв са лупите или ксенона само?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Закрепването на прожектора във фара е строго индивидуално. Най добре е със изработване на скоба и шпилки, но тези са мислени да се закрепват във фар, който не е пригоден за тях и може да е помислено по въпроса. Ако пробиваш рефлектора внимателно и бавно, няма опасност да го счупиш. По скоро гледай да не го надраскаш, че после се вижда и е грозно. Уплътнението на фара за мен е най добре с болкит. Както си е и фабрично, лесно се работи, можеш да си ги отваряш колкото пъти искаш после. Силикон не препоръчвам, след употребата му прави химична реакция с остатъците от фабричния болкит и става голяма каша. Не казвам, че при всички марки ще се получи, но има голяма вероятност и не си заслужава риска. За ринга няма проблем да се свърже към инсталацията на автомобила.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря, ако имам още въпроси ще питам. Нека първо взема лупите :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...