kras3n 5 #1 Публикувано 5 Януари, 2010 Имам един въпрос,блъснаха ме,и сега на момчето гражданската ще поеме моите щети.Той е на "Лев Инс",интересува ме,някой дали знае,дали изплащат хубаво или не дават накакви пари.Благодаря за вниманието. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ARTU 1 #2 Отговорено 5 Януари, 2010 Зависи как се извършва огледа на щетата и оценката. Ама съдейки от моя опит - слаба работа. никой не плаща достатъчно по ГО. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
predatov 58 #3 Отговорено 5 Януари, 2010 Аз, мога дати кажа, че плащат. Поне на мен ми платиха добре 680левчета, но ако трябваше да я правя нямаше да стигнат, но много ми дадоха за 1987 сивик (телевизорче)Ето я колата в какво състояние беше http://forums.hondabg.com/index.php?showto...mp;#entry323862 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kras3n 5 #4 Отговорено 12 Февруари, 2010 Колеги,поне да ви кажа какъв беше резултата.Просто ще кажа,че е добро плащането. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesivanova 1069 #5 Отговорено 18 Февруари, 2010 Извинявам се, че ползвам темата на колегата Не виждам смисъл да правя нова.Щета: одран и леко деформиран ляв заден калник и задна лява врата (може би от от огледало).Застраховател: Армеец - каско.Ситуация: София - Веслец(еднопосочен в моя посока движение-паркиране) - Искър, огромна дупка до ляв тротоар; паркиране за 20 мин.Нямам протокол от КАТ? Мога ли да заведа щета и как?Извинете за въпроса, но ми се случва за първи път... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zikofb 1 #6 Отговорено 18 Февруари, 2010 Vesi, предполагам, че си с пълно автокаско. Отиваш в Армеец с колата и на място попълваш:1. Уведомление - декларация за щета по застраховка "Каско на МПС" /виж образеца на таблото за попълване на формуляра, ако се затрудняваш; не е нужен протокол от КАТ - посочваш, че автомобила е бил паркиран !!!/.2. Молба - декларация за избор на сервиз /в офисите им има бланки с доверените сервизи на Армеец/.На място ти правят копия на шофьорска книжка, талоните на колата, полицата на застраховката, протокола за маркиране на автомобила.След като ти обработят документите ти издават Опис на претенция №/дата.След това ти снимат щетите по колата и до два дни ти се обаждат да си вземаш пак от тях Възлагателно писмо за отстраняване на пораженията.С Възлагателното писмо отиваш до избрания от теб сервиз, разбираш се за ден и час за оставяне на колата за ремонт, след като я оставиш - ремонтът е за не повече от три - четири дни.След като ти се обадят от сервиза, че колата ти е готова, приемайки автомобила подписваш приемо - предавателен протокол ! Оглеждай внимателно преди да вземеш колата !Желая ти успех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesivanova 1069 #7 Отговорено 18 Февруари, 2010 Благодаря! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesivanova 1069 #8 Отговорено 19 Февруари, 2010 ...С Възлагателното писмо отиваш до избрания от теб сервиз, разбираш се за ден и час за оставяне на колата за ремонт....Избрах оценка - работата е за часове. Мисля, че 450лв. е добре за драскотина 15см.? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivan100ev 2 #9 Отговорено 19 Февруари, 2010 Ако не я оправиш на следваща маркировка ще я заведат като невъстановена щета.По добре е за колата да я оправиш че като похарчиш парите после е трудно. А иначе съвет към всички по-добро от ползване на сервиз "НЕМА"от БАТКО ВИ. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesivanova 1069 #10 Отговорено 19 Февруари, 2010 Вече се прави. Предложение за сервиз - Юби-ко.Има човек, на когото вярвам. Благодаря за помощта! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nicki 12 #11 Отговорено 22 Февруари, 2010 Колеги и аз като колежката "vesivanova" да не откривам нова тема ... Имам пълно каско при тия хубостници от "лев инс". Сега обаче текат някакви разследвания и централния им офис неработи вече една седмица. И по тази причина не мога да си взема обезщетението по една щета. Та мисълта ми е, ако има някой колега където е по-вътрешен човек, да каже как да се процедира за напред. Да седя да чакам обаждане ли, SMS-ли, да се моля на Всевишния да не фалират ли? Пък ако е писано да си възстановя парите ще пиша пак. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nicki 12 #12 Отговорено 26 Февруари, 2010 Да кажа, че вече "ЛевИнс" изплащат обезщетения. За мое голямо учудване ми покриха на 100% сумата по фактурата, която им бях занесъл. Така че аз лично съм доволен от тях. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kras3n 5 #13 Отговорено 26 Февруари, 2010 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове