Jump to content
ozonbg

Запалката няма напрежение

Recommended Posts

За много години колеги! Бихте ли ме насочили къде да търся проблема за неработеща запалка. Ако е от бушон къде се намира долу-горе, да знам къде да разглобявам. Дори ако може по-точно да се каже кой е точно бушона на запалката. Ходих из разни сервизи ама не им се занимава а и много пари искат за диагностика на проблема. Благодаря предварително.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря за схемата, а в коя част на таблото да търся конзолата с бушоните, къде да разглобявам?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Братле сигурен ли си че сам ще може да се оправиш?Това е много голям проблем :) а относно таблото с бушоните намира се под волана ти леко в лЕво ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако е от бушона дали ще е такъв голям проблем, просто отварям, намирам го къде е и го заменям с нов? :)

Редактирано от ozonbg

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И преди да монтираш друг предпазител със същата стойност трябва да имаш отговор на въпроса А защо е изгорял ? :D

Иначе просто и този , който сменяш ще изгори .... :D

А запалката работила ли е някога ? Както го описваш може и да е преправяно нещо по инсталацията преди години ....

Редактирано от kokodaf

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дано ти помогна с тези снимки във връзка с бушона:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря за отговорите.

И преди да монтираш друг предпазител със същата стойност трябва да имаш отговор на въпроса А защо е изгорял ? wink.gifИначе просто и този , който сменяш ще изгори .... laugh.gifА запалката работила ли е някога ? Както го описваш може и да е преправяно нещо по инсталацията преди години ....

Като я купих от предишния собственик запалката не работеше и не знам откога е така, чак сега ми притрябва за зареждане на GPS. Единственото което знам, че предишния собственик е имал усилвател и ако нещо във връзка с него е променял инсталацията.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Единственият вариант е да се пробва - курсовете за отстраняване на повреди от разстояние не ги завърших успешно .... :) Ако предпазителя от таблото е здрав и предпазителя вътре в зарядното , което пъхаш вместо запалката също е изправен , а устройството не започва да зарежда - значи нещо е преправяно и трябва намесата на електро тиквеник :D Може да пробваш и поотделно двата предпазителя дали са здрави или да ги замериш с мултицет ... :DВъзможно е да имаш и прекъснати или оголени кабели / + най-вероятно / пред самото гнездо на запалката - трябва да се огледа на място ...

Редактирано от kokodaf

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...