grigor tabakov 17 #41 Отговорено 2 Януари, 2010 Честита нова година на всички ,здраве и всичко най хубаво , много хонди много положителни емоций Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rossi 1 #42 Отговорено 2 Януари, 2010 Честита Нова Година и от мен приятели От сърце ви желая много здраве, късмет и реализирани цели през новата 2010-та Дано всички сте изкарали незабравимо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Agent 0 #43 Отговорено 2 Януари, 2010 За много години! Желая ви преди всичко здраве и мн успехи през 2010! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD DOG 445 #44 Отговорено 2 Януари, 2010 ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА.Много се извинявам на всички американизирани европейци,но аз като прозд българин като чуя Happy New Year или Джингъл белс вместо български песни(имаме си достатъчно) и ми се присира.Без извинение. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rulemaker 130 #45 Отговорено 2 Януари, 2010 За много години! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mihou 1 #46 Отговорено 2 Януари, 2010 За много години По-малко разходи и по-вървежни коли през новата 2010-та! И много безаварийни километри! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stanislava 8 #47 Отговорено 4 Януари, 2010 Аз малко на патерица... ама много искам да ви кажа ЧНГ! Да знаете, че съм поръчала една Чудна 2010! И да се стягаме, да я направим такава, че да не се разправяме на края на годината ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове