Jump to content
Dimteam

Какво да правя с хондичката?

Recommended Posts

Преди няколко месеца писах за неприятния инцидент които претърпя стария Сивик. Вече тои официално е бракуван и обявен за тотална щета. Колата се намира в складова база на МВР в Стара Загора. Въпроса ми е какво да правя с нея? Вариянта с транспортиране до София и съхранение с цел разпродажба на части го изключвам поради факта че няма къде да я съхранявам а за транспорта ще ми удерат кожата или поне така мисля. Мисълта ми е дали има някакви фирми които изкупуват тоталки и да си ги транспортират сами? Очаквам и други предложения ! Принципно мислех да я зарежа там и ваобще да не се занимавам , но в последно време се замислих пак по въпроса и незнам какво да правя.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
http://catalog.stara-zagora.org/index.php?...=24&id=1343Колега здравей съжалявам за количката на този линк има телефон мисля че тази фирма се занимава с изкупуване на ударени автомобилиможе да ти дадат хубави пари незнам Поздрави :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз бих си я извозил до паркинг в София, плащам за 6 месеца и почвам да я продавам тук във форума. Ако продаваш на цените, на които продават повечето хора с автоморги, ще си избиеш акорда та и отгоре! Моето мнение е, че дори да подбиеш пазара ще изкараш една доста добра сумичка.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колата няма ли застраховка? ако има репатрирането е без пари !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами тя принципно има пълно каско , но сега евентуално януари чакам да видим дали ще платят нещо. Ушким момчето което прави огледа каза че сигурно ще я платят на 70%. А имате ли идея дали сега след като е направен огледа на колата и е заведена като тотална щета също така е и бракувана ще ми направят проблем застрохователите че примерно съм я продал ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако е на тотална щета и ти я изплатят колата ще остане за застрахователната компания. Това е тяхната практика, така знам. Попитай за да знаеш как стоят нещата. Ако си остане за теб си е супер далавера. Веднъж каско после части и колата ще е изкараш няколко пъти.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря колега! Ще им звънна на унези мушмороци в Стара Загора да ги питам как седят нещата за да знам и аз какво да правя.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колегата горе имаше предвид гражданската отговорност ,защото понякога като сключиш гражданска имаш право на безплатна пътна помощ.Виж и това е идея.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако е на тотална щета и ти я изплатят колата ще остане за застрахователната компания. Това е тяхната практика, така знам. Попитай за да знаеш как стоят нещата. Ако си остане за теб си е супер далавера. Веднъж каско после части и колата ще е изкараш няколко пъти.

ако ти я изплащат на 70% точно за това е - защото колата остава за теб :drunk: не ги взимат тия тоталки - няма какво да ги правят...затова не изплащат 100%, а по-малко, оставят те да си я продадеш и да изкараш някой лев.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е в Стара загора няма ли купувачи,че искаш да я караш до София?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

може там да живее сега колегата :drunk: ще ти оставят колата или квото е останало от нея. вземи я и си продай квото можеш, ако си купуваш пак същата сигурно за в бъдеще и части ще ти трябват, имай го предвид и това.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега а какъв е мотора? Да започваме да търгуваме вече ще ти я оставят на приятел му дадаха към 80% и пак му я оставиха такаче даваи подробности за колата.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами говоря за транспорт до София защото там живея а пък катастрофата стана около Стара Загори и от КАТ са я транспортирали до тяхната морга. Двигатела е D14A2 , но удара е станал странично от към ангренажа и незнам дали не е имало среща на бутала с клапани. Мен части от нея не ми трябват понеже вече карам Акорда от описанието ми. Друг е момента че вчера разбрах от баща ми че е говорил със дознатела които се занимава с нашия случаи и е питал какво ще правим с колата а бащата му е казал че нямаме интерес към нея и незнам вече дали не е извозена някаде за старо желязо. Ама и аз късно се сетих да мисля кво да я правя вече 4 месеца след инцидента.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Просто като съвет, кажете на дознателя, че ще я продаваш и колкото й вземеш (или пък, че се надяваш от каското да ти платят повече и да си я реставрираш - не знам кой ще е по-добрият вариант, обмислете го добре), дано да ти платят от каското, иначе тук от форума има хора, които изкупуват цели блъснати коли....поразпитай кои са, и може да се окаже, че си на доста добра оферта като вземеш % от каското и я продадеш като цяла на някоя морга или пък на части.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...