Jump to content
Борислав

Дядо коледа мина и през гаража.

Recommended Posts

Да е жив и здрав дядоти коледа догодина по големи подарьци :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А честито Борка ... със здраве да си ги "разпънеш" :( Другия път като се видим, да ги покажеш монтирани.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

да ти дам и моя адрес ли да му кажиш да минава с големия чувал да го изтърсва в моя гараж :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз се чудя защо за мен няма подаръци от дядо коледа, ми аз гараж си нямам !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честито, чакаме снимки след монтажа.]

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мерси момчета скоро ще има снимки да минат празниците и ще ги разпъна.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не се стърпях и монтирах два от тях. ето снимки http://307sw.snimka.bg/automobiles/jdm-hon...336809.16629891, http://307sw.snimka.bg/automobiles/jdm-hon...336809.16629898, Предния опира в инжекцина така ме е ят че за сега немога да си го оставя на колата, трябва да чакам докато взема другия двигател, Предполагам че на Б18-ката няма да опира дано ако ли ня трябва да го подлагам някакви планки, но каквото му дойде. Скоро ще ги монтирам всички и пак ще кача снимки. Тези дни ако ми остане време ще направя подложки за да го монтирам с останалите.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сега ако споделиш и какъв е резултата ще е супер,защото някой викат колата се промени драстично особено в завой,други викат абе млако по стегната само нищо друго. Че ми е интересно какво е твоето мнение.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сега ако споделиш и какъв е резултата ще е супер,защото някой викат колата се промени драстично особено в завой,други викат абе млако по стегната само нищо друго. Че ми е интересно какво е твоето мнение.

Още немога да кажа нищо докато немонтирам всичките как да кажа. А само задния в момента седи на колата. предния опита в инжекциона и няма как да седи на колата. Дано ми остане време да направя подложки за да мога да го монтирам с останалите. Трябва да има ефект. Като се захване от горе и отдолу няма как да няма ефект.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...