kembo 88 #1 Публикувано 25 Декември, 2009 Колеги какви са крушките на дел сол а съответно на късите и на дългите когато е на къси светят само големите фарове когато е на дълги светят всичики фарове интересува ме на големите фарове крушките са Н ? и на малките в бронята Н? колко са ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1058 #2 Отговорено 25 Декември, 2009 На късите и на дългите са Н4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kembo 88 #3 Отговорено 25 Декември, 2009 Колега пуснах темата защото скоро сменях крушките на 1 рено служебното ми и там късите бяха Н7 и маи са същите като на дел сола ми имаи впредвид че дел солчето ми е ВТИ 98г и имам авер с Д серията 1995 г. дел сол и тои като включи дългите късите гасннат а при мен оставят да светят затова пуснах темата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BENJI_CRX 8 #4 Отговорено 26 Декември, 2009 Крушките са си Н4 и на къси и на дълги,друг е въпроса,че при дълги не се ползва пълния капацитет на крушките Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1058 #5 Отговорено 26 Декември, 2009 (Редактирано) Ми май и аз имам Дел Сол,щом ти давам отговор.Късите са само къси,а малките светят допълнително за дълги,като късите не гаснат. Редактирано 26 Декември, 2009 от policeman Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kembo 88 #6 Отговорено 26 Декември, 2009 Благодаря колеги убеден съм вече в това което написах те весели празници Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове