b0reto 1 #1 Публикувано 24 Декември, 2009 Здравейте.CRV-то изведнъж спря да пали.Върти но не пали.Няма ток на силовите кабели.Помпата си работи, бензин има...Незнам дали това има някаква връзка, но преди седмица разрязах предната гума на един остър бордюр...Колата вървя цяла седмица без никакви проблеми.Чудих се дали онзи бутон, при катастрофа дето се натиска за да запали колата няма нещо общо.Моля ви кажете или питайте ако се сетите нещо което аз не съм.Благодаря ви предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
едмундо 34 #2 Отговорено 24 Декември, 2009 оня бутон ти блокира помпата..сменяй бобина Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
B7_ 56 #3 Отговорено 24 Декември, 2009 (Редактирано) Колега имах подобен пробем и всички (помпа ала бала.......) а отговора беше в алармата ... имобилаизера блокира помпата и нещеше да пари върти като луда но уви неще да запали, пробваи с това. Успех!П.С. Едмундо онзи ботон отблокира помпата при удър Редактирано 24 Декември, 2009 от B7_ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
b0reto 1 #4 Отговорено 24 Декември, 2009 Да колега, имобилайзер има, ама нямаме аларма. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
едмундо 34 #5 Отговорено 25 Декември, 2009 Колега имах подобен пробем и всички (помпа ала бала.......) а отговора беше в алармата ... имобилаизера блокира помпата и нещеше да пари върти като луда но уви неще да запали, пробваи с това. Успех! П.С. Едмундо онзи ботон отблокира помпата при удър [/qu Значи ти се движиш с блокирала бензинова помпа...удряш се в дирек и тя тръгва... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bate_em4o 55 #6 Отговорено 25 Декември, 2009 Първо-Честита Коледа! Колега,не знам дали си разрешил проблема,ако е така може да споменеш какъв е бил.При мене този бутон ми изигра номер.Наистина беше след подобна на твоята ситуация и колата отказа да пали веднага,а не по-късно.Но не е зле да провериш първо него. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #7 Отговорено 25 Декември, 2009 Няма ток на силовите кабели. Едмундо писа отговор и после едни диреци - страшна работа... П.П. Бобинка, комутатор, имобилайзер накрая... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Слави CR-V 488 #8 Отговорено 26 Декември, 2009 Стига с тоя бутон бре, колата върви цяла седмица след удъра, човека чува помпата! бутона та бутона......; бутона спира само помпата не и тоците по мотора. Колега търси си причина по точците, както каза колегата преди мене. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
едмундо 34 #9 Отговорено 26 Декември, 2009 Няма ток на силовите кабели. Едмундо писа отговор и после едни диреци - страшна работа... П.П. Бобинка, комутатор, имобилайзер накрая... Репликирах B7...още в първия пост колегата споменава ,че помпата работи ама никой не чете... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
b0reto 1 #10 Отговорено 26 Декември, 2009 Вече пробвахме бутона - нищо.Не е от него проблемът, колкото и да ни се искаше.Вчера поръчахме бобина, комутатор, кабели за свещи и един куп други неща.От тези неща ще да е... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Слави CR-V 488 #11 Отговорено 26 Декември, 2009 Еваааа ти с тежката артилерия, направо сменяш всичко Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
b0reto 1 #12 Отговорено 26 Декември, 2009 Точно така Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #13 Отговорено 26 Декември, 2009 по темата : и аз съм за бубина че е заминала или комутатор (или и двете). двусмислиците за бутона: бутона пуска бензиновата помпа след като го натиснеш ! (естествено преди това трябва да е имало удар тя да спре). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
b0reto 1 #14 Отговорено 26 Декември, 2009 Благодаря на всички за отговорите по темата Като сменим нещата ще се разбере от какво е било и ще ви кажа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
b0reto 1 #15 Отговорено 31 Декември, 2009 Колеги здравейте и честита нова година В крайна сметка се оказа от бобинката :D Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове