eskinazi 1 #1 Публикувано 22 Декември, 2009 само да попитам като си вземах сивика 5те хеч течноста на хидравликата беше розова и много хора се очудиха и ми казаха да го сменяам щото имало странен цвят..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Shotgun LUDA 38 #2 Отговорено 22 Декември, 2009 само да попитам като си вземах сивика 5те хеч течноста на хидравликата беше розова и много хора се очудиха и ми казаха да го сменяам щото имало странен цвят.....Е щом е втек значи такава трябва да е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalos 37 #3 Отговорено 22 Декември, 2009 И моята е розова, на витек-а се слага такава Колега не се притеснявай карай си! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
eskinazi 1 #4 Отговорено 22 Декември, 2009 да ама оригиналната на хонда ми казаха че струвало около 30лв литара и не е розова Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vex 13 #5 Отговорено 23 Декември, 2009 Може да са наливали ATF, която е червена и като се е смесила с оригиналната (която е с цвят на двигателно масло), да се е получило нещо розово. Ако 30лв са ти много, не я сменяй тогава. Аз бих я сменил обаче, в книжкат апише че не е добре да се налива ATF. 1л ще ти стигне. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dan4o 3 #6 Отговорено 23 Декември, 2009 Колегата в горния пост ти е казал кво да напраиш,ако ти се виждат 30 лв много наистина вземи си МХЛ 32 много по евтино е и варши сащата работа,аз лично и двете хонди си карам с такова от 2 години и нямам ядове.Направил сам го от финансова гледна точка щот да подаржам 2 коли ми идва зор.Извинявам се предваритално ако това ви звучи като реклама,ако сметнете за необходимо ми изтриите поста.ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ на всички ХОНДА фенове и леко сьс зимните условия. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
eskinazi 1 #7 Отговорено 23 Декември, 2009 да ама не е 1л казаха ми че още 1л за промивка ще е нужно??????????????? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове