WingMan 164 #1 Публикувано 21 Декември, 2009 Здрасти, обмислям смяна на седалките на купето, че много високи горките и си мисля за нещо с малко повече упора в завоите и регулируема височина. Ако случайно някой се сеща кои модели отговарят на тези критерии да не се скатава . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
georgivanov1 23 #2 Отговорено 21 Декември, 2009 Моята старата беше 7ма ген.и беше с регулиране и при 8ма го има,не знам дали има при 5та и 6та ген Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tsurko 39 #3 Отговорено 21 Декември, 2009 (Редактирано) 6-та генерация, англичанка - контролира се височината на седалката и ъгъла на облегалката, но само на шофьорската. На пътника не се коригира по височина. Редактирано 21 Декември, 2009 от tsurko Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Draik 18 #4 Отговорено 22 Декември, 2009 (Редактирано) Да така са на англичанките, но неговата е купе. Все пак седалката на англичанката не се мести за да може друг да се качва от там. Мисля че при 6-а купе има такива седалки с регулиране на височината. Редактирано 22 Декември, 2009 от Draik Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BLEIN MONO 148 #5 Отговорено 22 Декември, 2009 На прелюдите я има тази екстра, но за съжаление само на шофьорската седалка, всъщност тя е и по-важната! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gin 43 #6 Отговорено 22 Декември, 2009 6 ген седан и се регулира, шофьорската поне. самата височина обаче се променя само във задната част, т.е. като ти потъне задника, и наклона се променя, и съответно трябва малко да пуснеш облегалката Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rumaneca 2 #7 Отговорено 22 Декември, 2009 И Сивик 6-ген. хечбек има за регулиране. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
WingMan 164 #8 Отговорено 22 Декември, 2009 Преди или след фейслифта. Така като гледам това ще е най-безболезнения вариант Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Draik 18 #9 Отговорено 22 Декември, 2009 След фейса. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalos 37 #10 Отговорено 22 Декември, 2009 преди фейс лифт е само с 1на врътка именно за реглаж на височината. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
WingMan 164 #11 Отговорено 22 Декември, 2009 След фейса. Мерси . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jorko. 74 #12 Отговорено 22 Декември, 2009 На Civic 7-ма генерация се регулира шофьорската седалка по височина - пасажерската не. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Lubs 0 #13 Отговорено 2 Юни, 2012 Здравейте, първо да се извиня, че вдигам стара тема, но имам едно питане. Дали Сивиците пета генерация, по-специално хеч-овете имат регулиране на височината на шофьорската седалка? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове