eskinazi 1 #1 Публикувано 21 Декември, 2009 искам да попитам дали ще пасне стартера от d16z6 motor за d16z7 vtec малкия,благодаря предварителноВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ ОТ МЕН....... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pitbuls 21 #2 Отговорено 21 Декември, 2009 ем от д-серия би трябвало да няма проблем. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
eskinazi 1 #3 Отговорено 21 Декември, 2009 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
spas21 48 #4 Отговорено 21 Декември, 2009 Колега ти говориш за почти еднакви двигатели.Ще пасне, аз съм с D16Z9 и по едно време си търсих стартер и тези които ми предлагаха на снимките от З6-цата бяха същите.Ако греша някой да ме поправи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
eskinazi 1 #5 Отговорено 21 Декември, 2009 благодаря много за отзивите които ми дадохте.........а 2ра ръка на каква цена ще е стартера някой зна е ли Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pitbuls 21 #6 Отговорено 21 Декември, 2009 питай в моргата-най-отгоре вув форума Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PARADOX_sf 126 #7 Отговорено 21 Декември, 2009 Z7 ако е от 4х4 модел, не Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalmara 49 #8 Отговорено 21 Декември, 2009 Както казва парадокса до колкото знам и аз кутиите за 4х4 моделите не са съвместими с останалите...щот аз търсих стартер от б20ка за мойта, ма не стаа номера, та така и при теб. Иначе разликите в трите двигатела не са никакви, просто един вид щамповка да ги различават, от моите наблюдения : Z6-хеч, Z7-седан, Z9-купе. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
eskinazi 1 #9 Отговорено 22 Декември, 2009 колата е хеч бек а не е 4x4 седан значи са съвместими такали да го разбирам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AMD 347 #10 Отговорено 22 Декември, 2009 Да Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
eskinazi 1 #11 Отговорено 11 Януари, 2010 благодаря на всички за изчерпателните одговори Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове