Jump to content
Guest necentrovaniq

Гарнитура на клапани

Recommended Posts

Guest necentrovaniq

Колеги,Предстои ми реглаж на клапани,но в магазина не открихме гарнитура за д14а2 а само за д14а4.някой знае ли кой номер е тази на а2ката или е същата като на а4? :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

че за какво ти е гарнитура.....за регулаж на клапани ша сваляш главата ли........

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гарнитура на капака на клапаните също има, друг е въпроса, че някой хора не я сменят след някакви интервенций...

Редактирано от pamo

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

че за какво ти е гарнитура.....за регулаж на клапани ша сваляш картера ли........ :cool: по темата: капаците на д14а/3/4 са едни и същи. ама май на а2 е друг (от старите) поне така ги видях из нета .съвет: ако не ти тече по-добре не я пипай !

Редактирано от teror1sta

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

черен силикон на виктор реинц на тънко в/у старата гарнитура и си ок.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има и един червен / забравих марката, а тубата е като от паста за зъби, но е в гаража / - също става... :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ако не е текла по-добре да не се маже . иначе после като залепне става свинщина . най - много по една точка в ъглите (на разпределителния вал).

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има и един червен / забравих марката, а тубата е като от паста за зъби, но е в гаража / - също става... :cool:

орбазил, но от черния на виктор съм доста по-доволен. тук опираме до цена(червения е около 5-6 лв тубата, реинц е 12 лв>).

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

сори за офа ама ...... тука за реинц ми искаха 20 кинта :cool: ще ги е*а в измикярите . накрая си взех червен за 5 кинта.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има и друг силикон- Великия полиуретан на EMFI PU50 черен или сив.Затварял съм какво ли не с него и е направо велик.Дори си тунинговах задните големи тампони на окачването с него че бяха тръгнали да се късат и станаха по добри от нови вече 30000 нямат мърдане.Залепва супер и струва 10лв опаковката от 500 грама,като салам е.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest necentrovaniq

Добре,това със силикона го знам,но искам да си сменя гарнитурата по дяволите. ;):D то вече ми омръзна от погледа на продавача " :P к'во туй нещо?" като му кажа кой двигател съм.Хепл че ше си купа голф-писна ми ;):P:) Може да е гадно,шумно и бавно ма го знаят на секаде :D :D :D :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

свещите ако са ти към купето значи гарнитурата ти е като на : d15b2, d15b7, d16y3 и т.н. свещите ако са ти от към предницата гарнитурата ти е като на : d14a3, d14a4, d15z3, d15z6, d16z6, d16z9 и т.н.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest necentrovaniq

свещите ако са ти към купето значи гарнитурата ти е като на : d15b2, d15b7, d16y3 и т.н. свещите ако са ти от към предницата гарнитурата ти е като на : d14a3, d14a4, d15z3, d15z6, d16z6, d16z9 и т.н.

Евала пич,За втори път ми помагаш по въпроса :P п.п.Имам вече бири към твойта фирма да взимам :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

сори за офа ама ...... тука за реинц ми искаха 20 кинта :) ще ги е*а в измикярите . накрая си взех червен за 5 кинта.

А гарнитурата е ?????Ще ти кажа, от порядъка на 20-25лв!!! Намира се и по-евтино, но не си заслужава.Айде накарай ме да си купя силикон за 20лв!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

силикона ми трябваше за друго нещо. и мен няма да ме видиш да слагам силикон на гарнитурата на клапаните . като видя такава гарнитура залепена със силикон и ми призлява ..... най-често половината силикон дето са мазали отива в маслото , парчета силикон висят по кобилиците и какво ли още не съм виждал. даже на една кола бяха залепили и опръстените на свещите със силикон (от старите капаци -невитековите) , но за сметка на това пак беше текло масло от там.

ще ви пусна една сметка да ми превеждате бирата по нея :P че трябва да връщам и на misho известно количество газирана течност ;):)

Редактирано от teror1sta

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest necentrovaniq

Добре,А аз като си погледнах отдеве капака те свещите са ми по средата??????? :D БАх...ти схемата. :D :D :) Ще направя тези дни снимка,но не знам как се качва :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
:) ко напрай ти бе :D да не да си с Б-серия или някоя двувалова Д :D направи снимка , все ще се намери някой да я качи. п.п. ако искаш ми я прати на мен

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А гарнитурата е ?????Ще ти кажа, от порядъка на 20-25лв!!! Намира се и по-евтино, но не си заслужава.Айде накарай ме да си купя силикон за 20лв!!!

Е да, ама гарнитурата освен на капака на клапаните, няма къде другаде да я сложиш... :P Докато силикона може да го слагаш на гарнитура на водна помпа, термостат, картер, ск. кутия и т.н.... даже и на жените тунинга го правят от силикон.. :) :) :) Иначе, най добър е силикона на Dirko (за колите става дума, не за жените) и е на същата цена като Рейнца - 12 лв. в цяла България, само при теро - 20 лв.. ;) Сив е на цвят и изобщо не се отделя от намазаната част ...Дори да сложиш повече и да избие, си остава залепен за нея, докато не го махнеш ръчно...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Публикувано изображение

така ли изглежда капака или така

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития