Ivaylo_Iliev 5 #1 Публикувано 14 Декември, 2009 (Редактирано) Здравейте, от доста време се опитвам да измисля какво да сложа между фаровете и бронята да да се запълни тази "фуга". Моля Ви дайте някакви варианти (освен това, че може с друга броня). Ето за това говоря: Редактирано 14 Декември, 2009 от Ivaylo_Iliev Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pitbuls 21 #2 Отговорено 14 Декември, 2009 силикон или това-civic 5 gen Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Aleksandyr 17 #3 Отговорено 14 Декември, 2009 (Редактирано) Като гледам може цялата броня да я повдигнеш с поне половин-един сантиметър, изглежда малко увиснала. Редактирано 14 Декември, 2009 от Aleksandyr Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivaylo_Iliev 5 #4 Отговорено 14 Декември, 2009 Като гледам може цялата броня да я повдигнеш с поне половин-един сантиметър, изглежда малко увиснала.Как да я повдигна? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Player101 383 #5 Отговорено 14 Декември, 2009 Не е увиснала... не само при теб е така Лично мнение - не я запълвай, бях направил лек удар, бронята се сцепи точно на ъгъла и тази част под фара се повдигна. Ако не беше тази "фуга", освен мигач, щях да сменям и фар Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
airbrush 8 #6 Отговорено 14 Декември, 2009 -Аз, което виждам от снимката е ,че бронята си е точно на мястото и си води със капака.Развий двата(може и да бяха 3) болта на очиларката ,където се хваща фара и го наведи на доло така фугата ще намалее и после си регулирай фаровете на ново Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
velislav 0 #7 Отговорено 14 Декември, 2009 Бронята може да я повдигнеш като отвиеш 5-те болта под капака и надигнеш малко бронята и под нея сложиш дебело парче гума, или нещо да надигне малко, и после си завиеш пак болтчетата, като при нужда от напасване развиеш и 2-та странични, които влизат в подкалниците. OFF: Свали си номера на решетката, влиза точно, и си махни емблемата, както направих аз, виждам че решетката на предната броня ти е в черен свят (а не като моята в един цвят цялата предна броня), и ще ти се отвори много добре предницата...виждам че имаш и фарове, но ще ти се отворят и 2 малки дупки на емблемата и 2-3 (зависи с колко болта е хваната пластмасата на номера) отпред на бронята, но можеш да ги запълниш...и колата ще се отвори много по-добре... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
georgivanov1 23 #8 Отговорено 14 Декември, 2009 Този проблем имаше ли го с оригиналните фарове? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
meto'o 3 #9 Отговорено 14 Декември, 2009 Бронята може да я повдигнеш като отвиеш 5-те болта под капака и надигнеш малко бронята и под нея сложиш дебело парче гума, или нещо да надигне малко, и после си завиеш пак болтчетата, като при нужда от напасване развиеш и 2-та странични, които влизат в подкалниците.Когато сложих кристалките при мен беше абсолютно същото, но направих описаното по горе и сега полежението е чук Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivaylo_Iliev 5 #10 Отговорено 15 Декември, 2009 Този проблем имаше ли го с оригиналните фарове?Не, проблема се появи след слагането на фаровете. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stoqn Iovchev 0 #11 Отговорено 15 Декември, 2009 Здравейте Аз имам Civic 6-та генерация...имах същия проблем със фугата между фара и бронята.Един ден свалих бронята и видях че има едни ламаринки които са под фара хванати със болчета и от там се регулира бронята (нагоре-надолу) точно за тази фуга.Не знам на 5-та генерация как е но предполагам че би трябвало и там да е така Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pep0 90 #12 Отговорено 15 Декември, 2009 Аз пък залепих едни оплътнения за врати около целия фар. Има ги в практикер и на доста други места и струват стотинки. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
georgivanov1 23 #13 Отговорено 15 Декември, 2009 Този проблем имаше ли го с оригиналните фарове?Не, проблема се появи след слагането на фаровете.Означава че фаровете са по тесни от оригиналните Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове