Jump to content
portinari

Fr-v мнения -/+

Recommended Posts

Така и не намерих тема за този според мен доста симпатичен ван на Хонда.Един приятел се е захласнал по един от петте които се предлагат в Мобилето и не мога да го убедя че е доста по добър избор от всенародния любимец ОПЕЛ ЗАФИРА :beer::P Няма по измислен автомобил от туй,ама както да е...... :cool: .Ще се радвам на мнения от колеги с такъв автомобил.п.п.В Бургас 250 000 хиляден град има всичко на всичко 2-3 FR-V-та???Много ми е интересно защо е така??Е виж Зефирите са на всеки ъгъл :D

Редактирано от portinari

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

като си тьрсих хонда нямаше кои знае какъв избор отне ми 5 ,6 месеца само . ,,никои не продава хубави неща,,

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Един странен клас на Хонда, който побира доста, но със странно малък клиренс, за да се нарече и "проходим". Там възниква въпрос - за какво предназначение е този автомобил?? :beer: А сравнението със "Опел" си е доста неловко...Хондата само по външния вид говори за себе си, че е от по-висок клас. Повечето нагласа при избора е въпрос на предубеждения и често в немска полза... Тя и Зафира-та не е кой знае колко висока :D Най-добре да се покарат и двата автомобила от бъдещия собственик, и което е по-грабващо ще си каже думата :cool:

Редактирано от pamo

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Въпреки всичко Зафирата е 6+1 , а не 3+3 :D което означава , че имаш данъчен кредит за нея . На мен лично ми изглежда , че Зафирата е по-дълга от ЕфЕр-Ви-то , но това означава значително по-малък багажник , който багажник в Хондата е повече от достатъчен за 6 човека :P За мен лично това е идеална семейна кола , но щеше да е много по-радостно местата да са 7 , но пък за да е удобно на всеки ще е най-добре автомобила да е вече в по-горен клас - Шътъл или Одисей са идеалния вариант :beer: и аз лично се сприрам на този модел , ако ще качвам сурията да ги вода на пикник или почивка някъде :cool:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...