portinari 1 #1 Публикувано 9 Декември, 2009 (Редактирано) Така и не намерих тема за този според мен доста симпатичен ван на Хонда.Един приятел се е захласнал по един от петте които се предлагат в Мобилето и не мога да го убедя че е доста по добър избор от всенародния любимец ОПЕЛ ЗАФИРА Няма по измислен автомобил от туй,ама както да е...... .Ще се радвам на мнения от колеги с такъв автомобил.п.п.В Бургас 250 000 хиляден град има всичко на всичко 2-3 FR-V-та???Много ми е интересно защо е така??Е виж Зефирите са на всеки ъгъл Редактирано 9 Декември, 2009 от portinari Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
goro 17 #2 Отговорено 9 Декември, 2009 като си тьрсих хонда нямаше кои знае какъв избор отне ми 5 ,6 месеца само . ,,никои не продава хубави неща,, Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pamo 346 #3 Отговорено 9 Декември, 2009 (Редактирано) Един странен клас на Хонда, който побира доста, но със странно малък клиренс, за да се нарече и "проходим". Там възниква въпрос - за какво предназначение е този автомобил?? А сравнението със "Опел" си е доста неловко...Хондата само по външния вид говори за себе си, че е от по-висок клас. Повечето нагласа при избора е въпрос на предубеждения и често в немска полза... Тя и Зафира-та не е кой знае колко висока Най-добре да се покарат и двата автомобила от бъдещия собственик, и което е по-грабващо ще си каже думата Редактирано 9 Декември, 2009 от pamo Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #4 Отговорено 10 Декември, 2009 Въпреки всичко Зафирата е 6+1 , а не 3+3 което означава , че имаш данъчен кредит за нея . На мен лично ми изглежда , че Зафирата е по-дълга от ЕфЕр-Ви-то , но това означава значително по-малък багажник , който багажник в Хондата е повече от достатъчен за 6 човека За мен лично това е идеална семейна кола , но щеше да е много по-радостно местата да са 7 , но пък за да е удобно на всеки ще е най-добре автомобила да е вече в по-горен клас - Шътъл или Одисей са идеалния вариант и аз лично се сприрам на този модел , ако ще качвам сурията да ги вода на пикник или почивка някъде Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове