Wyvern 382 #1 Публикувано 9 Декември, 2009 Интересува ме къде във или около Варна могат да ми замерят цилиндрите и да шлайфат блока? Потърсих из нета и намерих някаква фирма Коортех някъде около затвора но не знам как се справят. Ако някой знае за нея или някоя друга да казва. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PROf1t 2 #2 Отговорено 9 Декември, 2009 (Редактирано) Мнението ми за Коортех е Поне с главите не ги бива много, но за блокове не знам. Сещам се за един сервиз, където ще ти свършат работа и мои познати останаха доволни. Освен с хонинговане на блокове там се занимават и с шлайфане на колянови валове. Сервиза се казва Моторконсулт и се намира в една завряна уличка някъде около червената точка Редактирано 9 Декември, 2009 от pr0f1t Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CONEV 1 #3 Отговорено 9 Декември, 2009 (Редактирано) колега точно над затвора е и не са много добри има едни над галата там са много добри или поне аз съм с добро мнение за тях Редактирано 9 Декември, 2009 от CONEV Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wyvern 382 #4 Отговорено 9 Декември, 2009 колега точно над затвора е и не са много добри има едни над галата там са много добри или поне аз съм с добро мнение за тяхКолега телефон или адрес можеш ли да ми дадеш на тия над галата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CONEV 1 #5 Отговорено 9 Декември, 2009 офис 0886 05 80 30 052/76 00 87 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
competition 2 #6 Отговорено 9 Декември, 2009 (Редактирано) Колега до техникумите има едни пичове дето се занимават с такива работи за тях съм чувал че са добри и си вършат работата качествено а за кортекс-а от половин година насам съм чувал всякакви критики за работата им(че ги правят през пръсти) Редактирано 9 Декември, 2009 от Golf-Assassin Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wyvern 382 #7 Отговорено 9 Декември, 2009 Ице ако говориш за Корди знам ги тях давах им две глави и съм доволен ама ще мина да ги питам и как стоят нещата с блоковете Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MIYAMOTO 449 #8 Отговорено 9 Декември, 2009 Близнаците(КОРДИ) не шлайфат блокове,колегата Цонев те е насочил най-добре........те са хората,намират се на Боровец до Галата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wyvern 382 #9 Отговорено 10 Декември, 2009 Благодаря ви колеги ще се обадя на тия до Галата да видя за какво става въпрос Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
veliko69 0 #10 Отговорено 19 Септември, 2022 Колеги къде да шлайфам блок около Варна ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dandilov 2829 #11 Отговорено 19 Септември, 2022 (Редактирано) Off Topic ^^^ Редактирано 19 Септември, 2022 от dandilov 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове