DamonHill 2 #1 Публикувано 6 Декември, 2009 Здравейте колеги. Колата ми дойде от Германия с хлопаща дръжка на задната лява врата, а от една автомивка съвсем я разбиха. Може ли някой да ме светне от къде мога да се сдобия с такава. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Draik 18 #2 Отговорено 7 Декември, 2009 Колега не се занимавай с втора употреба. Купи си нова дръжка, 68 лв струва.Просто това е голям недостатък на английските сивици. Цялата дръъжка е пластмасова и от времето като старее почва да се рони и се трошат. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Slade 21 #3 Отговорено 8 Декември, 2009 Аз моите ги възстанових (една предна и една задна), защото са боядисани в цвета на купето, а и не ми се даваха 70лв. Чупи се обикновено пласмасовото легло на гайката, която държи дръжката към купето. Импровизацията е доизграждане на армирано легло за гайката от епоксидна смола и капронов конец - става лесно. За момента държат идеално, а играчката не е по-малка от смяната с нова дръжка, защото 95% от труда е по свалянето и монтирането на самата дръжка! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
milkobo 2 #4 Отговорено 21 Декември, 2009 Моите двете са спукани,ноооо като гледам каква цена са ще мисля нещо!Тя тази златна дръжка струва колкото един амортисьор Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
movx2000 40 #5 Отговорено 28 Декември, 2009 Draik, къде има нови дръжки по 68 лева? В Бултрако ли?Че там като знам как за една ламбда сонда ми поискаха 450 лева изобщо се съмнявам, че някога ще купя нещо от тях. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BOSS`HOGG 187 #6 Отговорено 29 Декември, 2009 В Бултрако по 60лв. в следващия век .....по 60 лв. са китайски ,корейски , турски и т.н. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Slayer 25 #7 Отговорено 29 Декември, 2009 (Редактирано) Наистина са толкова. Ако трябва да съм точен 69.60 лв. Редактирано 29 Декември, 2009 от Slayer Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
movx2000 40 #8 Отговорено 15 Януари, 2010 (Редактирано) Мда, сега проверих по телефона в Бултрако - казаха ми цена 70 лева, но с поръчка. Редактирано 15 Януари, 2010 от мишо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
RKB 0 #9 Отговорено 8 Юли, 2010 .... Браво и аз при положение, че имам същия проблем ще се наложи да прибегна до импровизация. Имам задна кора и капачки за предната броня за сменяне, но като гледам колко струват дръжките ми става лошо .... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
movx2000 40 #10 Отговорено 18 Юли, 2010 мда, сега имам и аз такъв проблем, на двете дръжки предните, проверих пак в Бултрако, но цената вече е двойна почти - към 120 лева ми казаха, което вече е наистина прекалено за една дръжка. Опитаха се да ме зарибят с някакви отстъпки, но скъпо идва, а втора употреба каквото намерих, все са поне малко пропукани, това им е слабо място на хондите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dima78 2 #11 Отговорено 14 Септември, 2010 Абе пичове, да вкарам 1 идея - дръжките на англичанката не са ли като роувърските. А те гледам са метални.., т.е. може би по-здрави. А гледам са никел, гъзарийки такива. Че гледах май в 1 морга 1 416.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jorko82 19 #12 Отговорено 14 Септември, 2010 Същите са, само дето не са метални! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове