rollin 463 #1 Публикувано 5 Декември, 2009 (Редактирано) Имам проблем с галерията, не мога да добавям снимки нито да разглеждам последните. Пробвах с няколко IE но ефект нулев... Само при мене ли е тоя проблем? Ето за какво иде реч: Не се вижда кое натискаш и за какво става въпрос.... Редактирано 5 Декември, 2009 от rollin Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikolay Kozloduy 6 #2 Отговорено 5 Декември, 2009 Така е и при мен ... още като се регистрирах си беше така. Надявам се да го оправят. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PROf1t 2 #3 Отговорено 5 Декември, 2009 Още един със същият проблем С мозила съм и не мога да ползвам менюто за галерията или по-скоро то си остава скрито. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
goro 17 #4 Отговорено 5 Декември, 2009 и при мен е същият проблем Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rollin 463 #5 Отговорено 5 Декември, 2009 това ще бъде ли оправено?Защо никой от по висшестоящите не отговаря? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalmara 49 #6 Отговорено 5 Декември, 2009 (Редактирано) Wussies! Просто не е допреведен изцяло инвижъна ... ако си го сложите на английски всичко си е на мястото, ма тогава па ше ревете че е на английски ...Дека има една приказка ако сте чувале - "Боли ма, сърби ма, драго ми е..." п.п. За справка - цъкнете ми на профила, и вижте галерията ... може ли аджеба или не може да се добавят снимки. Редактирано 5 Декември, 2009 от kalmara Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #7 Отговорено 5 Декември, 2009 ако си го сложите на английски всичко си е на мястото,Е да ... ама НЕ ! Аз си цъкам на английски от както съм регистриран и не ми работи галерията от бая време ! Не е там проблема ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #8 Отговорено 5 Декември, 2009 Ако те върна в група Members би трябвало да се оправи и твоя проблем. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalmara 49 #9 Отговорено 5 Декември, 2009 Рацер, както каза шефа - нещо проблема е с твоя телевизор. Аз бачкам с опера попринцип. Ся се логофнах от нея, и влизах веднъж през Internet Explorer, качих една картинка, после пак логоф, логон през мозила - качих още една ... нямам ядове с нито един браузер. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rollin 463 #10 Отговорено 5 Декември, 2009 Wussies! Просто не е допреведен изцяло инвижъна ... ако си го сложите на английски всичко си е на мястото, ма тогава па ше ревете че е на английски ...Дека има една приказка ако сте чувале - "Боли ма, сърби ма, драго ми е..." п.п. За справка - цъкнете ми на профила, и вижте галерията ... може ли аджеба или не може да се добавят снимки. май не знаеш на кой пишеш Сега ше пробвам на английски, никакъв не е проблема стига да се оправят работите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове