iani qnkov 0 #1 Публикувано 2 Декември, 2009 (Редактирано) Здравейте колеги сега ще ви разкажа днес какво щеше да ми се случи без малко Значи карам си аз по цариградско преди горублянско ханче с служебната барака,пежо партнер,и кво става нещо ми привлече окото в насрещното поглеждам и гледам на един пич от форума хондата една оранжева купе имаше тема за нея в проекти с дигащи врати оранжево и черно е колата,и така се загледах че по едно време поглеждам и пред мен на някво супер малко разстояние един зил военен спирачкиииииииииии като карах с 80 без малко.....на косъм!Та така с тия хонди съм се побуркал вече,тва моито маи бие на болестно състояние,колеги вие имали ли сте някакви подобни случки или приключения заради заглеждане по хонда Поздрави Редактирано 2 Декември, 2009 от iani qnkov Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MaX PoweR 0 #2 Отговорено 3 Декември, 2009 Колега и аэ съм имал...особено по тия дет са 1.80 високи,88-89 набор със спортно окачване и джанти 19-ки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pep0 90 #3 Отговорено 3 Декември, 2009 Нормално е като се види някоя по направена особенно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ogo 25 #4 Отговорено 3 Декември, 2009 От опит - много е болезнено да се натресе човек ходейки пеш в стълб на уличното осветление! - като видиш джантите и ти се приисква и раздувките на задните калници да огледаш и... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mavzolei 18 #5 Отговорено 3 Декември, 2009 По-точно от амортисьорите и към задните подкалници Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Barito 3 #6 Отговорено 3 Декември, 2009 Аз ведньж щях да се натреса в задницата на градския транспорт ,при това беше СПРЯЛ, заради младите генерацийки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sanchesss 3 #7 Отговорено 3 Декември, 2009 Така е..... Аз също много се заглеждам по Хонди (коли ), даже им махам на всички, но за жалост те ме гледат стреснато...не се намери някой, който да ме поздрави. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mischaiko 2 #8 Отговорено 3 Декември, 2009 и при мен е така,интересно е как се заглеждаме с непознати колеги хондаджии на пьтя,като котаци Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
OptimusPrime 2 #9 Отговорено 4 Декември, 2009 хахахах mischaiko - изключително добре го описа! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове