Jump to content
CrazyDriver

Въздушен филтър за климатик!

Recommended Posts

Здравейте колеги!Пускам тази тема защото ми омръзна да си купувам просто филтри, които задържат само прах, но не и миризми. Проверих в търсачката за подобна тема, но не открих нищо - ако съм я пропуснал, нека някой да ми натрие носа ;)Обратно в темата! Пробвал съм някой марки с активен въглен /за съжаление не си спомням марките/, но нямаше никакъв ефект. А ефекта който търся е, когато попадна в задръстване да нямам чувството, че носът ми е заврян в ауспуха на колата пред мен. Някой сигурно ще каже, да затворя клапата на чистия въздух от вън и готово. Да, това решава проблема, но възниква друг - изпотяват ми се стъклата. Така че ако някой има опит с дадена марка филтри и е доволен да сподели.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Явно пак ще съм на варианта с опита и грешката !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Явно пак ще съм на варианта с опита и грешката :ghost:

Дори и филтър от совалка да сложиш, пак ще влизат газовете на тоя пред теб.В Кауфланд има спрей който унищожава бактериите дето се въдят във тръбопроводите.(Ако имаш гадна миризма)!Дезинфекцираш и си ок, обаче само на вътрешна циркулация.Като се запотят стъклата външна и така.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хахаха ....... колега не искам да се заяждам, но съм се возил и в доста други марки автомобили (които не са совалки :drunk: ) в задръстванията на Сф и определено в купето на колата не се задушавам от газовете на колата пред нас. Ако все пак успея да намеря такъв филтър, ще споделя :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...