Wolfcry 74 #1 Публикувано 1 Декември, 2009 получих по пощата че имам писмо, взех го срещу подпис. вътре наказателно постановление от община Пловдив от кмета! глобяват ме 50лв и трябва да се плати в седем дневен срок в касата на общината. глобата е за спиране на непозволено място.на някой известно ли му е, дали тези пари се начисляват към данъка примерно, ако не се платят ? дали има някакви лихви и такива неща ? с две думи - ако не ги платя какво ме чака ?не се оправдавам, спрях на радиото и телевизията ( който е от Пловдив знае ), тъй като наистина имах много спешна и жизнено важна работа, известно ми е, че не е разрешено, но нямах избор. обясних спокойно на общинския полицай за какво става дума, той рече, че не го интересува - аз си тръгнах и отавих колата. благодаря предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Venchantso 0 #2 Отговорено 1 Декември, 2009 Питай някой полицай познат ако имаш. На кого са написали фиша? Ти подписвал ли си го? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wolfcry 74 #3 Отговорено 1 Декември, 2009 (Редактирано) като се върнах той ме чакаше, акт е, не е фиш, но не е от КАТ, а е някакъв общински. подписах се да, и двамата знаехме, че аз съм грешния, но нямах избор.всички сме шофьори тук, се на някой предполагам му се е случвало такова нещо, а и полицаи си имаме дано някой знае нещо ? благодаря Редактирано 1 Декември, 2009 от Wolfcry Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wolfcry 74 #4 Отговорено 1 Декември, 2009 някой нещо ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1058 #5 Отговорено 1 Декември, 2009 Да,ще ти отиде към местни данъци и такси и ще ти се води там Глобата е от Кмета и отива в Общината. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stanislava 8 #6 Отговорено 1 Декември, 2009 Преди време бях 1 месец командировка във Варна. Написаха ми 3 акта. Пак от общината и пак за неправилно паркиране. Не ги платих тогава. Но по-късно като си обявявях апартамента в моята си община, ми излязоха с лихвите. Не знам сега дали има някаква промяна, но и да има, по-скоро би била в посока на централизиране на информацията между институциите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове