Jump to content
J's Racing BB8

Двигател от Хонда в опел?

Recommended Posts

Здравейте попаднах на ето това.

Опел който не си спомням добре но май беше на ралито в Бургас (Тази година).До колкото виждам двигателя е обарнат наобратно И на капака на главата пише ХОНДА,малко е светла снимката и не се вижда добре.Въпреки това не ми прилича на хондов двигател.Вие какво ще кажете ;) Просто ми е интересно :dry:

Публикувано изображение Ето снимка на двигателя.

Публикувано изображение Снимки на колата.

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
http://www.vbox7.com/play:29afdb9d - май е същияедин колега беше постнал това клипче в раздела видео, и е писал че е F20 Редактирано от shaolin

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На кометарите на клипа пишат че е от С2000..Май си е точно такъв.А някой да знае някакво инфо изобщо за колата двигателя.Дали е сток,и някакви подробности как върви:dry: .

Редактирано от Valio_

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Публикувано изображение

Шофъора е Иван Шопов.Двигателя е от S2000 .. само не знам .. кой от двата е F20C или F22C1.

Тук Тони/Hronos/ може да осветли публиката.

:dry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако не се лъжа това е астрата на Шопов,и двигателя е от С2000(Ф20)..ама нещо много рядко финишира,нещо не могат да я направят!Скоро колата се продаваше в рали форума,и тои беше писал че до сега такъв суап не е правен никаде по света,каза че си коренспондирал с колеги от САЩ които се опитват да направят същия суап(на предно),но нашите хора били по-напред в материала :dry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има едно клипче в което колата върви много добре преди да гръмне мотора :dry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има едно клипче в което колата върви много добре преди да гръмне мотора :dry:

http://www.vbox7.com/play:29afdb9d - май е същияедин колега беше постнал това клипче в раздела видео, и е писал че е F20

Не е ли това ??? Щото накрая спря,а двигателя му испуши.Разбрах също,че и е стокXaxaxaxa накрая ко пишеше.GAME OVER.PLEASE INSERT COIN!т.е играта свърши моля пуснете монети. ;) ;) :D :D Редактирано от Valio_

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има най различни суапове на сивик бяха сложили ф20ц ,на сивик съм виждал турбо мотор на астра ц20лет,така че защо не и в астра с2к двг :dry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хондож е даже в вбокса има клип на колата, ако не се лъжа.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Както казаха вече колегите колата е Опел Астра,а двигателят и е F20C от S2000..........върви(ше) на самолет както казват пистаджиите.Колата е на най-колоритния пилот в нашия шампионат и наш добър приятел Иван Шопов.За съжаление на Джони главата му е дебела и счупи мотора от глупост.Аз обаче съм оптимист и догодина ще има продължение,защото за него "ИГРАТА НИКОГА НЕ СВЪРШВА"TYPE R???KILL'EM ALL :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

A с каква кутия се кара тоя мотор че да се обърне за предно? От К20 ли?П.С. И още един тъп въпрос: защо е предпочетено купе на опел пред такова на хонда или на друга кола? Какви са му преимуществата, или просто е било вече развито купето преди да е на разположение мотора?

Редактирано от ZaRRicK

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е това е феновете на опел са прогледнали най после хахааха :(:):)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
http://picasaweb.google.com/sasho78/OpelS2000Двигателя ако не се лъжа е F20C (S2000), кутията от К20 (Civic TypeR). Всичко е правено в БГ, двигателя е сток. До колкото знам, повредата е в ел. инсталацията и изгоряха AEM компютър :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А някой да знае някакво инфо изобщо за колата двигателя.Дали е сток,и някакви подробности как върви:tooth: .

Не е с ток, а с бензин. :lol:

Върви ТАКА.

ама нещо много рядко финишира,нещо не могат да я направят!

Всъщност ако не броя последният "финал" няма проблеми с двигателя, скоростите и финиширането.:-)

И още един тъп въпрос: защо е предпочетено купе на опел пред такова на хонда или на друга кола? Какви са му преимуществата, или просто е било вече развито купето преди да е на разположение мотора?

Последното предположение е абсолютно вярно.

За съжаление на Джони главата му е дебела и счупи мотора от глупост.Аз обаче съм оптимист и догодина ще има продължение,защото за него "ИГРАТА НИКОГА НЕ СВЪРШВА"

TYPE R???KILL'EM ALL :D

И аз те обичам. :P

P.S. И здрасти на всички от новобранеца.

P.P.S. Омбре групата - а пипнали, а Ви знам къде работите. :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

P.P.S. Омбре групата - а пипнали, а Ви знам къде работите.

И квооо... :tooth: Най-много да почерпиш :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...