Jump to content
bate_em4o

Взаимопомощ

Recommended Posts

Здравеите, колеги ондаджии. :wacko: Днеска както си седя и се чудя как да раздвижа бизнеса,ме осени идеята за един вариант на безплатна реклама.Доста хора от нас си имат собствен бизнес и предложението ми е да разменим банери по саитовете с цел естествено повишаване на "виждаемоста" в нета на фирмите ни. :lol: Мисля си,че това е един добър вариант за безплатна реклама.Моля,ако местото на темата не е тук,да се премести където е нужно.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не е лоша идеята, но е по-скоро за "Оф топик". Не е лошо да споделиш повече информация:1. С какъв сайт разполагаш?2. Колко уникални посещения имаш на ден?3. Колко импресии дневно?4. С какъв пейдж ранк?5. ако се съберем по-голям брой хора - с каква техническа възможност разполагаш за ротация?Това като начало. :wacko:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
bate_em4o май имаше предвид всеки да рекламира в сайта на другия с цел подкрепа и помощ един на друг, а не с цел бизнес или да ви взима пари ако рекламирате в неговия сайт ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

абе ние с части за Хонда се опитваме да си помагаме и подаряваме,и модераторите мрънкят,хем че е форум за тази марка,та камо ли друго нещо да се мерне тука

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

е па пускайте си всеки своя сайт в една тема, и който му трябва нещо да влиза и да гледа дали някой може да му свърши работа.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

bate_em4o май имаше предвид всеки да рекламира в сайта на другия с цел подкрепа и помощ един на друг, а не с цел бизнес или да ви взима пари ако рекламирате в неговия сайт ...

Точно така!

Не става въпрос за директно печелене на пари.Идеята ми е аз да си изработя банер и колега ,които има собствен саит-да го сложи.По същия начин аз качвам на моя саит негов банер.

За да не пълним тука предлагам ако има мераклии да ми пратят л.с.

Не пиша за фирмата си защото съвсем правилно ще бъде сметнато за реклама.

Между другото мога и на този саит или форум да сложа банер в саита ми. ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей Бате Емчо, аз искам да си разменим банери, идеята ти ми харесва. Дай ми твой и-мейл. :)

Здравеите, колеги ондаджии. !!! Днеска както си седя и се чудя как да раздвижа бизнеса,ме осени идеята за един вариант на безплатна реклама.Доста хора от нас си имат собствен бизнес и предложението ми е да разменим банери по саитовете с цел естествено повишаване на "виждаемоста" в нета на фирмите ни. :tooth: Мисля си,че това е един добър вариант за безплатна реклама.Моля,ако местото на темата не е тук,да се премести където е нужно.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

абе ние с части за Хонда се опитваме да си помагаме и подаряваме,и модераторите мрънкят,хем че е форум за тази марка,та камо ли друго нещо да се мерне тука

Бате ти Емчо, не визираше сайта на хонда форума!!!Човека просто си е пуснал допитване тук, с идеята че се познава с повечето хора и може наистина да си помогнат взаимно с размяната на банери в собствените си сайтове, които описват бизнеса им!!!Разликата от това което той иска и това , което ти визираш е огромна и стига моедраторите да са ви все на устата!!!Всеки си определя възможности и правила за сайта си и т.н. и т.н.П.С. Специално от твоят профил не сме видели нито една тема подарявам!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...