Jump to content
bebcho

Боксуване на първа

Recommended Posts

При потегляне само на студен двигател ми избуксуват колелата сякаш са във въздуха и еднам докосват земята за 1,2 м след което няма проблем .Когато съм в движение и спра на сфетофар не го прави никога, само на студен двигател. Дали е съединител или нещо друго?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега, ако е съединител ще буксува съединителя, а не колелата. :)Да не би пък случайно да има няква връзка това, че при студен двигател навлизащия въздух е по-студен и богат на кислород...или пък че студа кара металите да се свиват и "уплътняват" по-хубаво ... знам ли, трябва да хвърляме боб. :) п.п. А на курсовете учили ли са ви на полусъединител? :)/Всичко това е в кръга на майтапа, да не се обидиш нещо .. ако си със D15B7 или нагоре, това не трябва да те очудва, а само да те радва. :)/

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

или гумите са видинки DOT 85" (големия сняг) :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

като пробоксуват гумите, вдига ли се скоростта, или само оборотите?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега, имам същият проблем и все си мисля, че може би прекалено бързам да отделя съединителя и да потегля и затова се получава така, когато го правя много бавно не се случва, и аз мислех, че може да е от съединител, но няма нищо общо с изхабен съединител.....сякаш цялата предница изведнъж се разтриса и не се оправя докато не осовободиш напълно съединителя или не пуснеш газта....не знам и аз не мога да разбера от къде е, едва ли ти помагам много, но поне да не знаеш, че не си единствен ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...