borko 30 465 #1 Публикувано 19 Ноември, 2009 Значи колеги ,акумулатора ми е гаранционен -монбатско лайно на 1 година но нещо се ебават тез тука от гаранционното и изкам да го сменя с нещо сигурно и качественоТой е от тез високите дето почти никъде ги няма та молбата ми е да ме насочите в добрич към магазин с качествени акумулатори дето да има и тоя размер и да са добри че като не запали излагам марката хонда пред блока пък отделно дет се насирам от яд към тез Л*****И МОНБАТИ Ей само да си намеря хубав акумулатор и обещах на колегите да им купя по един голям чук и да го блъскаме тоя докато стане на пихтия и запомнете братя -НИКОГА МОНБАТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tunyo 3 #2 Отговорено 19 Ноември, 2009 .....ами в Добрич нали има завод за акумулатори ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mercury 7 #3 Отговорено 19 Ноември, 2009 Аз съм с Bosch Silver вече 4-та година,това е истината за мен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
borko 30 465 #4 Отговорено 20 Ноември, 2009 То има завод в Добрич ама нали точно той бълва тез боклуци монбат.То и на магазините се такива виждам тука и затова рекох да разпитам из форума точно от този модел дали има някъде в добрич ама да са стока не монбат Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lyubobg 0 #5 Отговорено 20 Ноември, 2009 (Редактирано) колега потърси си правата след като имаш проблем с гаранцията - КЗП бързо и ефикасно само с 1 email:) Редактирано 20 Ноември, 2009 от lyubobg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
swift 0 #6 Отговорено 20 Ноември, 2009 (Редактирано) Има специализирано магазинче за акумулатори.Казва се "АКУМУЛАТОРИ" Там, можеш да ги разпиташ и те ще ти обяснят какво, защо и т.н. Разбират си от работата.Магазинчето се намира ..... като тръгнеш по булеварда от болницата към стара къща, гледаш в дясно и малко преди заведението "Лайф" (в градината), има 1-2 магазинчета за авточасти и третото е за акумулатори. Редактирано 20 Ноември, 2009 от swift Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
borko 30 465 #7 Отговорено 20 Ноември, 2009 И тоз магазин го знам намира се на ъгъла с ген колев и булеварда като приземен етаж на едно блокче ,само че мисля че те също са представители на нашия завод и имат само монбати като за мойта кола ,западни марки дали ще имат или ти казваш да ги питам тях като хора от бранша къде в града има маркови и такъв модел Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
swift 0 #8 Отговорено 20 Ноември, 2009 И тоз магазин го знам намира се на ъгъла с ген колев и булеварда като приземен етаж на едно блокче ,само че мисля че те също са представители на нашия завод и имат само монбати като за мойта кола ,западни марки дали ще имат или ти казваш да ги питам тях като хора от бранша къде в града има маркови и такъв моделАми да, с питане става.Не съм сигурен какво имат, защото бях при тях за замерване, но понеже се занимават с това едва ли ще те върнат без отговор. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PoweRG 54 #9 Отговорено 20 Ноември, 2009 Колега,Аз отдавна спрях да пазарувам каквито и да е части от Добрич.Моят съвет е да се поразходиш до Варна и ще намериш доста по-голямо разнообразие и по-хубави цени.Успех! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
borko 30 465 #10 Отговорено 25 Ноември, 2009 След поредната рекламация ми зеха 6 лв и акумолатора бил пушка викам я го замери -той малко над червеното и в бялото ,викам що не е в зеленото -той вика не виждашл и в зеленото е бе Бахти историята След разпитване установих че няма такива акумулатори с тоя размер освен монбат в добрич!Бахти лайняния град а Няма откъде да си куя акумулатор !Тоз ми вика че акуто е много добре!От 95 година съм сменил няколко коли и акумулатори и не съм имал пробеми обаче тоз нашия човек ме изкара че не разбирам аз нищо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
plamen_h 2 #11 Отговорено 25 Ноември, 2009 Колега ела до Варна и си вземи една Варта. Аз преди 2 години си го взех и досега никакви ядове. Цената му беше 132лв и ми изкупиха стария за 6лв. Магазина се намира в локалната уличка успоредна на Владислав Варненчик малко преди автогарата (ако се движиш посока центъра към автогарата).Поздрави и успех! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
borko 30 465 #12 Отговорено 25 Ноември, 2009 А има ли все пак някъде акумулатори маде ин джапан дето беше питал един колега и да ни е мирна главата Значи от как съм зел хонделата само квото тък в българия съм сменил ми прави проблеми-бойкот към монбат и всички ментарлашки части за хонделите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове