competition 2 #1 Публикувано 18 Ноември, 2009 Искам някой ако е сменял задните тампони на 4-5-6 генерация и ги е заместил с марката Moog или RBI да драсне два реда дали биват Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
assfull 112 #2 Отговорено 22 Ноември, 2009 RBI - биват,няма проблеми.На MOOG съм малко скептичен като цяло,конкретно за тези тампони нямам наблюдения. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rook 0 #3 Отговорено 6 Януари, 2010 За да не пускам нова тема, ще попитам тук. Извиянвам се, че малко измествам първоначалната тема в друга посока, но заглавияето отговаря на моето питане (както и раздела).Тампоните на 6ген. сивик еднакви ли са на англичанките и японките? Става дума за тампоните по ходовата част и двигателя. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #4 Отговорено 6 Януари, 2010 задните големи тампони са еднакви ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vlado_dr 8 #5 Отговорено 7 Януари, 2010 На моята са сменяни, по-точно само единия "тампон" с RBI и близо 2 години не е мръднал. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Player101 383 #6 Отговорено 7 Януари, 2010 (Редактирано) Аз съм с MOOG, вече половин година... не са мръднали за сега. Взех ги на тази марка щото ми бяха на далавера. По принцип MOOG не са лоши, но ще видим... Стават и на англичанки, но мисля че само големите тампони.. Редактирано 7 Януари, 2010 от Player101 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vlado_dr 8 #7 Отговорено 7 Януари, 2010 Ние си говорим, но колегата отдавна сигурно си е решил проблема. Но все пак информацията може да е полезна за други колеги. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
marin D15B2 0 #8 Отговорено 7 Януари, 2010 Да благодаря аз трябва да сменям тампоните и незнаех какви да сложа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Player101 383 #9 Отговорено 7 Януари, 2010 Ами аз тоя зор го решавах три месеца... това да сложа - онова да сложа, това да поръчам - онова да поръчам, после при тоя майстор при - оня майстор, исках всичко да ми е уредено и накрая си я вдигнах на един подемник запретнах ръкавите и така Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Shadow^Dancer 18 #10 Отговорено 7 Януари, 2010 още един глас за RBI Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове