Jump to content
BGALEX

Антена на радиото

Recommended Posts

Счупи ми се металната част на антената (тази която се отвива), като основата е здрава. Искам да попитам дали може да сменя само металната част от антената с такава от друга антена (каквито се продавата стандартно по магазините?П.С. Антената си е фабричната отпред на покрива.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ако успееш да развиеш счупената част няма да имаш грижи. Моята беше се счупила на две и си намерих от най - обикновен магазин за аксесоари. Просто трябва да потърсиш да намериш точната резба и да си пасне максимално близко до оригиналната. п.п. Не съм сигурен какво се случи с моята ако я намеря ще ти я подаря :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мерси за информацията! Ще пообиколя да видя дали ще намеря подобна.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И на мен ми бяха счупили моята, та обикалях да търся по магазините.Прочетох тук-там, че ако е прекалено къса, трябва да е поне оребрена, иначе не "лови" достатъчно. Взех някаква, която е малко по-къса от оригиналната, но определено има известна разлика в качеството на сигнала в града и извън града. Но на мен лично това не ми е болка за умиране.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А на мен направо ми откраднаха антената, супер дебилна наркоманска история. Отидох в гаража на един алармаджия в квартала и си взех нова антенка за сумата от 6 български лева. В комплаекта на новата антена имаше няколко преходника с различни диаметри на резбата, така че както каза teror1sta остава само да успееш да си развиеш счупената част. Успех!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...