hondarev_accordov 0 #1 Публикувано 14 Ноември, 2009 Здравеите колеги,при натискане на спирачките се чува едно скарцане,не са износени накладки понеже са сменени и са почти нови,възможно ли е просто самите накладки да са некачествени и от там да идва проблема?Дисковете също съм ги гледал и те са ок.Даваите мнение?? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pep0 90 #2 Отговорено 14 Ноември, 2009 Да накладките най-вероятно и моите скърцат така от както ги смених. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rusen4e 67 #3 Отговорено 14 Ноември, 2009 И при мен скърцат спирачките, но това се чува само като натисна леко педала, а ако го натисна по-силно и рязко не се чува скърцане. Явно това се дължи на накладките, не знам дали са твърди или меки, може някой по-запознат да каже. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondarev_accordov 0 #4 Отговорено 14 Ноември, 2009 Е значи да не се притеснявам чак толкова.Много благодаря на отзовалите се колеги. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest necentrovaniq #5 Отговорено 14 Ноември, 2009 щом са нови и свирът значи са твърди и това не е добре,че ебават диска!А и не спира. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondarev_accordov 0 #6 Отговорено 15 Ноември, 2009 Криза е колеги като се исхабят ще сложа по добри,а за спирането не мога да се оплача,добре се държи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest necentrovaniq #7 Отговорено 15 Ноември, 2009 Само дано не изревеш и за дискове като един френд Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Van-co601 0 #8 Отговорено 18 Ноември, 2009 и аз скоро сменях накладки и от тогава ми скърцат спирачките като ги натисна,някакъв съвет какво е наи добре да направя и горе долу колко ще ми струва Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
S.Nikolaev 2 #9 Отговорено 18 Ноември, 2009 Смени си накладките с по-меки. В интернет има сайтове с публикации за марки накладки - кои са по-добри и кои не чак толкова Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Slade 21 #10 Отговорено 18 Ноември, 2009 Може и да се окажат прави колегите - и на мен ми скърцаха доста накладките лятото и сега имам проблеми с дисковете. Не трябва да пропускам обаче, че дисковете не изглеждаха добре още при смяната на накладките (имаха всевъзможни ръбове). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове