chopper1969 5 #1 Публикувано 13 Ноември, 2009 Здравейте колеги! Випросът ми е за Сивик 5 генерация 94 г. Интересува ме как точно да разбера дали един преден капак е за хечбек или за седан 4 врати...без да го наслагвам на колата...къде точно да измеря с ролетка и каква разлика в сантиметри да очаквам? Разбрах че няма разлики в капаците на хечбек и купе 3 врати...моля ако греша някой да ме поправи. Благодаря предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BOSS`HOGG 187 #2 Отговорено 13 Ноември, 2009 На седана капака е по дълъг с около 2см. , на хетча и купето са еднакви. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ma4o 11 #3 Отговорено 13 Ноември, 2009 Има разлика и в горната част на капака Ъгълчетата на капака са поразличен начин закривени при двата модела Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pep0 90 #4 Отговорено 13 Ноември, 2009 Дам и в раздувката на самия капак. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове