Jump to content
Barito

маркучи за задни дискови спирачки

Recommended Posts

Колеги колата е сивик 93 хеч 5 генерация закупих задни дискови спирачки с липващи спирачни маркучи , знае ли някои каква е цената.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

няма ли запознати

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

трудно ще си намериш мъркучи,освен ако не отидеш направо в Бултрако,ама там цените са ...от щатите също идвам малко дебело мъркучите,а иначе по другите магазини някъде около 30лв бяха(ако има). Аз като търсих преди около 6 месеца обиколих цяла Варна и не можах да намеря,даже и в София приятели проверяваха-нямаше

Редактирано от Malano4e

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Фен е е тук раздела да питаш има си цял раздел технически въпроси :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И кое му е техническото на темата ,че там да я пуска :) Barito виж колегите с моргите, все ще намерят някой спирачен маркуч.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ако е 30 кинта не е мн дебело утре ще проверя.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

питах колегите по моргите обаче едни казват че ги дават заедно с дисковете как то и очаквах да ми бадат пратени от колегата от Шумен ама с болтовете комплект ,обаче нищо подобно

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега попитай Мони в сервизи и магазини му има координатите.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Питах колегите по моргите обаче едни казват че ги дават заедно с дисковете как то и очаквах да ми бадат пратени от колегата от Шумен ама с болтовете комплект ,обаче нищо подобно

Както ти писах още вчера в скайп "БОЛТОВЕТЕ БЯХА НА АПАРАТИТЕ , НЕ 100% НЕ 200% а 100000000% СЪМ СИГУРЕН!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" престани да пишеш глупости , ако не си ги махнал ти ,то тогава си ги търси при куриерите !!!! а за маркучите , не знам защо въобще я пускаш тая тема след като докато ми кажеш че съм ги забравил(въпреки изреченията който се мъчеше да ми правиш , едва ли не да ми се караш) ти казах че ти ги пускам и така и стана , 9 сутринта на другия ден(9-ти понеделник!!!!) ти ги пратих!!!!! Имам не 1 ам 3 кофи с болтове , все щях да ти намеря 2 ама след тая ти тема се чудя дали трябваше да ти пращам и маркучите (нищо че аз съм ги забравил първоначално ) П.С Сигурно ще утнеса Уорн за това ама ...... Дано ти се счупят шибаните дискове така гадно че да ти се натроши шибаната кола..... не заслужаваш да си в тоя форум както и всеки друг който казва на черното , бяло!!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

да очаквах го даваи дано се счупят затова че си преведох парите като човек и че колата ми стои разглобена от миналата сабота ,затова че си забравил нещо а сега да си ги тьрся при куриерите .Няма кои да ги свали пич .Жив и здрав да си и много безавариини ти желая ,тьпо е че така се получи .Успех.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

П.С Сигурно ще утнеса Уорн за това ама ...... Дано ти се счупят шибаните дискове така гадно че да ти се натроши шибаната кола..... не заслужаваш да си в тоя форум както и всеки друг който казва на черното , бяло!!!!

Еи колега я по споко с изразите бе аз съм свидетел че дойдеха само маркучите без болтове а на апаратите нямаше нищо. След като си забравил поне недей да прехвърлчяш вината на другите а се отнеси малко по сериозно !!! и това ако беше с моята кола повярвай ми нямаше да мине толкова спокойно камоли да слушам такива изрази от тебе !!! Вземи се в раце и си мери малко приказките !!!:)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...