Barito 3 #1 Публикувано 11 Ноември, 2009 Колеги колата е сивик 93 хеч 5 генерация закупих задни дискови спирачки с липващи спирачни маркучи , знае ли някои каква е цената. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Barito 3 #2 Отговорено 11 Ноември, 2009 няма ли запознати Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Malano4e 0 #3 Отговорено 11 Ноември, 2009 (Редактирано) трудно ще си намериш мъркучи,освен ако не отидеш направо в Бултрако,ама там цените са ...от щатите също идвам малко дебело мъркучите,а иначе по другите магазини някъде около 30лв бяха(ако има). Аз като търсих преди около 6 месеца обиколих цяла Варна и не можах да намеря,даже и в София приятели проверяваха-нямаше Редактирано 11 Ноември, 2009 от Malano4e Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #4 Отговорено 11 Ноември, 2009 Фен е е тук раздела да питаш има си цял раздел технически въпроси Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AMD 347 #5 Отговорено 11 Ноември, 2009 И кое му е техническото на темата ,че там да я пуска Barito виж колегите с моргите, все ще намерят някой спирачен маркуч. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Barito 3 #6 Отговорено 11 Ноември, 2009 ако е 30 кинта не е мн дебело утре ще проверя. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Barito 3 #7 Отговорено 11 Ноември, 2009 питах колегите по моргите обаче едни казват че ги дават заедно с дисковете как то и очаквах да ми бадат пратени от колегата от Шумен ама с болтовете комплект ,обаче нищо подобно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bebcho 1 #8 Отговорено 11 Ноември, 2009 Колега попитай Мони в сервизи и магазини му има координатите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GeFi's Garage 280 #9 Отговорено 12 Ноември, 2009 Barito написа: Питах колегите по моргите обаче едни казват че ги дават заедно с дисковете как то и очаквах да ми бадат пратени от колегата от Шумен ама с болтовете комплект ,обаче нищо подобноКакто ти писах още вчера в скайп "БОЛТОВЕТЕ БЯХА НА АПАРАТИТЕ , НЕ 100% НЕ 200% а 100000000% СЪМ СИГУРЕН!!!!!!!!!" престани да пишеш глупости , ако не си ги махнал ти ,то тогава си ги търси при куриерите ! а за маркучите , не знам защо въобще я пускаш тая тема след като докато ми кажеш че съм ги забравил(въпреки изреченията който се мъчеше да ми правиш , едва ли не да ми се караш) ти казах че ти ги пускам и така и стана , 9 сутринта на другия ден(9-ти понеделник!) ти ги пратих!! Имам не 1 ам 3 кофи с болтове , все щях да ти намеря 2 ама след тая ти тема се чудя дали трябваше да ти пращам и маркучите (нищо че аз съм ги забравил първоначално ) П.С Сигурно ще утнеса Уорн за това ама ...... Дано ти се счупят шибаните дискове така гадно че да ти се натроши шибаната кола..... не заслужаваш да си в тоя форум както и всеки друг който казва на черното , бяло! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Barito 3 #10 Отговорено 12 Ноември, 2009 да очаквах го даваи дано се счупят затова че си преведох парите като човек и че колата ми стои разглобена от миналата сабота ,затова че си забравил нещо а сега да си ги тьрся при куриерите .Няма кои да ги свали пич .Жив и здрав да си и много безавариини ти желая ,тьпо е че така се получи .Успех. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
spezov 63 #11 Отговорено 12 Ноември, 2009 Ivaylo Yovchev написа: П.С Сигурно ще утнеса Уорн за това ама ...... Дано ти се счупят шибаните дискове така гадно че да ти се натроши шибаната кола..... не заслужаваш да си в тоя форум както и всеки друг който казва на черното , бяло!Еи колега я по споко с изразите бе аз съм свидетел че дойдеха само маркучите без болтове а на апаратите нямаше нищо. След като си забравил поне недей да прехвърлчяш вината на другите а се отнеси малко по сериозно и това ако беше с моята кола повярвай ми нямаше да мине толкова спокойно камоли да слушам такива изрази от тебе Вземи се в раце и си мери малко приказките Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове