vex 13 #1 Posted November 11, 2009 Взех си хидравлично масло за сервото на волана от Бултрако PSF-S, и цвета му е точно като на двигателно масло - светло жълтеникаво.Аз поне съм виждал само червени хидравлични масла, това на хонда такова ли си е като цвят? Или са ми продали двигателно масло? Проблема е че хич не усещам сервото Може би трябва и да поясня, смених си рейката с рециклирана такава в щатите но от интегра.Ако някои има интегра, да каже дали е нормално да е толкова тежък волана Share this post Link to post Share on other sites
rusen4e 68 #2 Posted November 12, 2009 Да, цвета на оригиналната течност за хонда е като цвета на двиг. масло, дори и една идея по-светло. Аз също останах учуден от отзи факт, още повече че старото хидравл. масло имаше цвета на старо двиг. масло. Share this post Link to post Share on other sites
BLEIN MONO 148 #3 Posted November 12, 2009 Оригиналната течност не знам какъв е цвета, но на прелюда е червена, също мисля е нормално да е по-тежък волана Share this post Link to post Share on other sites
SuN`HiGh 20 #4 Posted November 12, 2009 Тази червената е декстрон 2ка мисля Share this post Link to post Share on other sites
vex 13 #5 Posted November 13, 2009 Благодаря за мненията! Share this post Link to post Share on other sites