biombi72 0 #1 Публикувано 9 Ноември, 2009 Здравейте колеги!от скоро шофирам Honda civic vtec-e с двигател D15Z3.Внос от Германия е много е запазена имаше съвсем малки забележки. Като например не работеше подгрева на задния прозорец,на двете задни врати не работеха ключовете на вратите т.е. не влючваха плафона ,същои този на багажника.Както и да е ремонтирах си ги.Само подсветката на часовника в купето не можах да си оправя защото ме достраша да не госчупя при свалянето.Въпросът ми е някой сблъсквал ли се е с подобен проблем и ако е как се е справил? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
alf 0 #2 Отговорено 9 Ноември, 2009 Здрасти колега аз си свалях цялото табло и барче защото го правих да свети в червено и часовника е на щипки и пада с цялата платка а стоиката му е хваната с 2 винчета за барчето ............. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rusen4e 67 #3 Отговорено 10 Ноември, 2009 Мда, за да стигнеш до крушката на часовника си е занимавка отвсякъде. Виж тук: Часовник Трябва да се демонтира конзолата около ръчната спирачка, след това да се демонтира и конзолата около уредите за парното и радиото, а както каза alf часовникът се държи с два винта за тази последната конзола. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
biombi72 0 #4 Отговорено 10 Ноември, 2009 Благодаря колеги задължен съм ви! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
borko 30 465 #5 Отговорено 10 Ноември, 2009 Вчера смених крушката на моя часовник.Извадих касетофона и шейната му ,после бръкнах и отвих крушката и купих нова с фасунката заедно за 1.50 лв .Обаче слагането обратно не стана и погледнах че целия часовник се държи на 2 щипки горе и 2 долу-след като отщипах долните той излезе и от горните и цялата платка с дисплея и бутоните изкарах през дупката за касетофона и спокойно сложих новата.Връщането му на мястото става по същия начин -намисташ го да влезе в горните щипки и го щракваш на долните ,слагаш обратно касетофона и готово,не съм свалял нито централната конзола нито нищо друго,при мене най -трудната част беше да извадя сд-то щото нямах пластини за вадене Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове