Jump to content
SCORPIO

Зимни гуми - задължителни или не

Recommended Posts

Здравейте колеги, понеже предималко по радиото споменаха за глобите за зимни гуми и искам да попитам, последно задължителни ли са или не. Последно до колкото знам не бяха задължителни ама не гледам много телевизия и може да съм пропуснал нещо.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мисля че са задьлжителни ,друг е вьпроса че може да се разминеш.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Никъде в закона не пише, че са задължителни. Графера е мин 1,6мм. Друг е въпросът, че са препоръчителни.

Редактирано от Ceko

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

правално препорачителни са ,моя е грешката :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не са задължителни :P Колегата Секо ти е отговорил точно :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
:P Може да не са задължителни , но са горещо препоръчителни защото поставят хората НЕизползващи ги зиме в твърде "неравностойно" положение. Не бих искал някой "такъв" да е участник в движението около мен и да се "изтърве" , и с безпомощен поглед :P да ми "хлътне" в колата, или не дай боже да спре "твърде късно" на пешеходната пътека (или малко над нея) когато пресича синчето ми :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:) Може да не са задължителни , но са горещо препоръчителни защото поставят хората НЕизползващи ги зиме в твърде "неравностойно" положение. Не бих искал някой "такъв" да е участник в движението около мен и да се "изтърве" , и с безпомощен поглед :shock: да ми "хлътне" в колата, или не дай боже да спре "твърде късно" на пешеходната пътека (или малко над нея) когато пресича синчето ми :angry:

;) по темата мисля че няма какво повече да се каже Редактирано от iliq

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не знам как може да се зададе такъв въпрос, но всеки сам си преценява. Кризата яко е ударила някои хора.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Попитах понеже нещата при мен стоят по следния начин, сега да си зема две гуми и другия месец още две като зема парички или да търся парички за 4-ри, а не дали въобще да си зимам. Мерси за бързия отговор. Няма смисъл повече да се пише тук.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...