Jump to content
atamatsu

Още една Хонда Джаз

Recommended Posts

Привет,колеги,поздрави за хубавия форум,да се похваля,че от няколко дни имам сребрист Джаз 2002,уникална кола,не мога да и се нарадвам :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честито колега жив и здрав и много безавариини км.п.п.Ето сега е момента да я покажиш

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честито колега жив и здрав и много безавариини км.п.п.Ето сега е момента да я покажиш

Да,още не съм я снимал,но скоро...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И от мен честито и мнооооого безаварийни километри. Всички знаем кефа от новозакупен автомолил, съвсем чистосърдечно ти завиждам :D:lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
:D;);) Честито за големия мъник :lol: Редактирано от tazzz

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Perko 28,tazzz

Благодаря,наистина мъника е голям,фен съм на японските коли(а на малките с големи възможности още повече :D ),но тази Хонда ме срази :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честито за Джейзото!! Нека много да те радва! ;) Пожелавам Живот, Здраве и много безавариини км. :D:lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

но тази Хонда ме срази :plane:

особено гимнастиката на задните седалки :)Честито, голяма веселбичка е с тая кола!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако Хонда не мога да правят спортни автомобили :plane: , то при компактните малки автомобили за мен са номер 1 !!! Джазз-ката и Лого-то са незаменими !!! Честито колега , да си я караш със здраве и усмивка :) и да й сменяш по-често свещите ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честито и добре дошъл фен нека те радва много колицата :plane:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря на всички:plane:

и да й сменяш по-често свещите ;)

Обслужих я в сервиза в Горубляне и ми предложиха момчетата и свещи да сменим,ама нещо откъм парички момента е зле,та по-натам,иначе е перфектна(като забележки конденз ляв фар и спукан десен стоп,ама тва да е :) Редактирано от atamatsu

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Предполагам , че говориш за Юбико :P Е , те са официални дилъри и цените им са през врата за свещи :) Да не говорим , че имаш 8 бройки ;) Има и други сервизи в София , доста по-кадърни ;) Или иначе , свещите не са й нищо по-особено от старите Хондички ;) Послядния път , на майка ми на Джазз-а й купихме Денсо по 5 лв бройката ;) Ако можеш ги смени , защото Джазз-а е малко капризен на свещи и още повече , некачествените ги усеща веднага , а ти го забелязваш по разхода ;)Сподели как ти е разхода ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Предполагам , че говориш за Юбико ;) Е , те са официални дилъри и цените им са през врата за свещи :P Да не говорим , че имаш 8 бройки ;) Има и други сервизи в София , доста по-кадърни ;) Или иначе , свещите не са й нищо по-особено от старите Хондички ;) Послядния път , на майка ми на Джазз-а й купихме Денсо по 5 лв бройката ;) Ако можеш ги смени , защото Джазз-а е малко капризен на свещи и още повече , некачествените ги усеща веднага , а ти го забелязваш по разхода ;)Сподели как ти е разхода ?

Да,вече прочетох за този сервиз,както и за по - кадърните,ще гледам да сменя свещите скоро,иначе пали стабилно,не прекъсва,не се колебае на празни обороти.Разход още не съм засичал,иска ми се да отчета и извънградското,ще пиша тогава :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сега виждам , че твойта е 1.2 , нямаш ли бордови компютър , който да ти го отчита ? Врътката на таблото / между оборотомера и скоростомера / за осветлението , като я натиснеш ти сменя режима на показване на дисплейчето с километрите :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сега виждам , че твойта е 1.2 , нямаш ли бордови компютър , който да ти го отчита ? Врътката на таблото / между оборотомера и скоростомера / за осветлението , като я натиснеш ти сменя режима на показване на дисплейчето с километрите :P

Аааааа,тва не го знаех,но сега гледам в книжката,че е точно така :) .Благодаря за информацията,ще споделя,като видя.Какво мислиш за Denso от Косер,японски ли са или ментаци,за Джаза 1 бр. е 4.40? Редактирано от atamatsu

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

честито колега със здраве и да се слушатеняма да останеш разочарован от Джаз-а :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сега виждам , че твойта е 1.2 , нямаш ли бордови компютър , който да ти го отчита ? Врътката на таблото / между оборотомера и скоростомера / за осветлението , като я натиснеш ти сменя режима на показване на дисплейчето с километрите ;)

Аааааа,тва не го знаех,но сега гледам в книжката,че е точно така :P .Благодаря за информацията,ще споделя,като видя.Какво мислиш за Denso от Косер,японски ли са или ментаци,за Джаза 1 бр. е 4.40?
От косер , само че в Пловдив се води Филтрон са купувани ;) Мисля , че са си оригинални :P Все пак провери предварително дали пише къде са произвеждани , защото има примерно френско NGK , което е боклук , а японското си е безгрешно , но трудно се намира . При всички положения както ти казах , много лесно ще разбереш дали са читави или не , ако ти се вдигне разхода в рамките на 200-300 км , значи нещо не е наред :P Стария комплект го запази задължително и сподели дали имаш нагар на всички свещи от задния ред ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сега виждам , че твойта е 1.2 , нямаш ли бордови компютър , който да ти го отчита ? Врътката на таблото / между оборотомера и скоростомера / за осветлението , като я натиснеш ти сменя режима на показване на дисплейчето с километрите ;)

Аааааа,тва не го знаех,но сега гледам в книжката,че е точно така :P .Благодаря за информацията,ще споделя,като видя.Какво мислиш за Denso от Косер,японски ли са или ментаци,за Джаза 1 бр. е 4.40?
От косер , само че в Пловдив се води Филтрон са купувани ;) Мисля , че са си оригинални ;) Все пак провери предварително дали пише къде са произвеждани , защото има примерно френско NGK , което е боклук , а японското си е безгрешно , но трудно се намира . При всички положения както ти казах , много лесно ще разбереш дали са читави или не , ако ти се вдигне разхода в рамките на 200-300 км , значи нещо не е наред :P Стария комплект го запази задължително и сподели дали имаш нагар на всички свещи от задния ред ;)
ОК :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...