Jump to content
MAD DOG

Помощ

Recommended Posts

Имам нужда от съвет и упътване към човек или фирма които могат да преведат малко медицинска документация (по-конкретно епикризи) от български на английски.Лицето поне според мен трябва да има медицинско образование или да се е занимавал друг път конкретно с такъв вид превод защото има много специфична терминология.Ако някой има някакви идеи,моля пишете!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имам нужда от съвет и упътване към човек или фирма които могат да преведат малко медицинска документация (по-конкретно епикризи) от български на английски.Лицето поне според мен трябва да има медицинско образование или да се е занимавал друг път конкретно с такъв вид превод защото има много специфична терминология.Ако някой има някакви идеи,моля пишете!!

Ами при мед. документация, точно терминологията не е проблем, защото тя навсякъде по света (изкл. Китай, Индия) е на латински и я има във всякакви справочници и речници. Виж за самия превод на епикризи, дали има доп. изисквания (журнали от регистър на мед. заведение, от което е издадена и т. н.). Това може да го провериш при някой преводач и/или юрист.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега, мога да ти помогна с превода на епикризите.Нямам медицинско образование, но съм превеждал епикризи преди. И както каза колегата waterwet, термините са общи - латински, което с възможностите на интернет не е проблем да се направи точен превод.Ако се налага официален превод, също мога да го осигуря.За какъв обем и срокове става въпрос? Може и на лично.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...