WILDMAN 1 #1 Публикувано 28 Октомври, 2009 Понеже моя добър и стар Акорд не ми създава никакви ядове взех да мисля за глуспости а именно :На задния си прозорец имам залепена антена така и немога да разбера за какво служи или по точно за какво е служила от вътрешната страна на прозореца излиза жица която минава под тапицерията на тавана.Някой можели да ме светене по въпроса.А колата е Акорд 94 година англичанка. ПС: Имам си и стандартната антена за радио която е на задния калник. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kristi09 206 #2 Отговорено 28 Октомври, 2009 GPS Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
WILDMAN 1 #3 Отговорено 28 Октомври, 2009 Мислих по този въпрос но ми се струва че е фабрично незнам от коя година е влязъл GPS при Хонда.Ако е така значи трябва да намерия края на тази жица Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Magnum 7 #4 Отговорено 28 Октомври, 2009 нагревател? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
WILDMAN 1 #5 Отговорено 28 Октомври, 2009 Не не е нагревателя колега там са други жици Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Percussive 2 #6 Отговорено 29 Октомври, 2009 И на моя акорд,който е 96г купе,щатското има същата антена,която е доста малка и съм се чудил за какво служи.Ако някой помогне ще бъда благодарен.Поздрави! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gogydm 11 #7 Отговорено 29 Октомври, 2009 И на моя акорд,който е 96г купе,щатското има същата антена,която е доста малка и съм се чудил за какво служи.Ако някой помогне ще бъда благодарен.Поздрави!На моето купе 97 това ми е антената за радиото, вградена е в прозореца. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BENJI_CRX 8 #8 Отговорено 29 Октомври, 2009 Това е антена за телефона или така наречения "кар кит".Погледни каде ти е надупчено таблото и около него търси буксата от антенния кабел.като цяло се поставят от страната на пасажера до централната конзола. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #9 Отговорено 29 Октомври, 2009 Аз залагам на антена за алармата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
WILDMAN 1 #10 Отговорено 29 Октомври, 2009 Това е антена за телефона или така наречения "кар кит".Погледни каде ти е надупчено таблото и около него търси буксата от антенния кабел.като цяло се поставят от страната на пасажера до централната конзола.Имах такова преположение преди време и оглеждах таблото но ненамерих дупки по него.Възможно ли е да само заготовка без да имало пълен монтаж ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
goro2 0 #11 Отговорено 29 Октомври, 2009 напълно е възможно ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dachev 52 #12 Отговорено 29 Октомври, 2009 (Редактирано) Имах Нисан Примера 1994г. И той имаше такава антена, която не се ползваше от нищо. Не ти помогнах за въпроса, но поне да знаеш, че има и други такива коли с такива антени около тези години. А и таблото ми беше надупчено. Дори се базикахме, че колата са я карали карабинери в Италия. Сегашната има GPS, но няма такова нещо на задното стъкло. Редактирано 29 Октомври, 2009 от Dachev Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
WILDMAN 1 #13 Отговорено 29 Октомври, 2009 АБе ще трябва да се ляга под таблото и да се опитам да видя има ли излишна жица .Това любопитсво доста беди ми е навлякло такаче никога не е късно за още една Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Percussive 2 #14 Отговорено 29 Октомври, 2009 Колега,ако намериш нещо пиши,че ако има нещо и аз да се поразровя по моята Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове