Jump to content
goro2

колеги колко ви харчи хондата

Recommended Posts

моята хонда е сивик бензин с мотор 1,4 възможно ли е да ми дава разход 8 градско а извън градско около 6,5 - 7

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Напълно е възможно колега, ползвай търсачката и ще намериш доста теми по този въпрос.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Напълно е възможно колега, ползвай търсачката и ще намериш доста теми по този въпрос.

ми гледам ,но нищо конкретно не съм видял и за това реших да питам за мое лично успокоение:dry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нема смисъл, колегата ше продава нещо :dry:

колега ама кво си се заял с мен ?!! спокоино няма да продавам нищо ,а дори и да продавам не разбирам какво лошо има?!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
http://forums.hondabg.com/index.php?showto...t=0&start=0и още много много други подобни теми. и като отговаряш с цитата няма никакъв проблем да кликнеш на всеки бутона с "цитирай" и ще ти се появят в карето за отговор :dry:ако толкова те интересува има да четеш цяла нощ . Редактирано от teror1sta

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ето не се заяждам: Кой колко харчи <<- Натисни

Минимален разход <<- Натисни

Има и още теми ако се поразровиш. Използвах търсачката на форума, като написах в полето за търсене "разход". Ако търсиш нещо по-специфично пишеш например "разход D15B2" и т.н. :dry:

Редактирано от Nikolay Kozloduy

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ми значи моята си харчи екстра няма какво да ме притеснява .ако вървеше и повече щеше да е добре

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Лошото е че само се драска безмислено колега !!!

За една седмица пусна 6 теми без грам смисъл ,като оправи картера и сложи чипа се наложи и тунинг сега горивото да настроим.гумите как са?

Шестата е най безмислената.

Спри да драскаш има един бутон редактиране .

А по въпроса има цяла тема да не говорим за технически характеристики ако ги потърсиш.моята е 12 до 15 литра :dry:

Редактирано от fenabg

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...