boqnkov 0 #1 Публикувано 26 Октомври, 2009 (Редактирано) Здравейте колеги! Наскоро си взех английски сивик 6г. 4 врати 1.4 is 90 к.с. '98г и много ме кефи . Интересува ме какво точно означава Д14А8 и по - точно А8 . 14 предполагам , че е 1.4 Забелязвам , че повечето модели са А2 и А4 .Търсих из търсачката но точния отговор не намерих. Благодаря Редактирано 26 Октомври, 2009 от boqnkov Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DIGIGI 0 #2 Отговорено 26 Октомври, 2009 Незнам точно, но имах Сивик комби който беше точно D14A8 - а точно "8" според мен е за комбитата, но може и да се лъжа де... !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
boqnkov 0 #3 Отговорено 26 Октомври, 2009 Ами не е комби, колега... !!! Няма ли компетентни хондаджии да ни кажат??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
D_I_V_A_K_A 38 #4 Отговорено 27 Октомври, 2009 Не значи,че е комби или ,че е с нещо кой знае кво "по" от Д14а4. Д14А3 и Д14А4 са японските, Д14А7 и Д14А8 са английските. Съответно едните 75к.с. другите 90. Мисля,че има разлики в самите мотори и периферията им така,че като търсиш части казвай,че са за Д14А8 и тва е,друго интересно за тоя мотор нема да нучиш,не ти и трябва. А за да не те гледат много умно из магазините,твойто купе е МБ модификация,японските са EJ. Лек ден. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове