Jump to content
goro2

какво мислите за гумите Michelin Energy.

Recommended Posts

смятам да си копувам тези гуми колеги ,но 4, уж различни мнения за тях и за това решиж да се обърна каъм вас колеги за съвет

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега, еднозначен отговор за въпроса ти няма. Всичко което ще се каже по въпроса е малко или много субективно. Зависи от стила ти на каране и от други такива фактори. Използвай гугъл и ще намериш инфо. Ако знаеш как, пиши по грамотно, отиди до задницата на колата ти и виж как се изписва модела, че си за смях в момента. Можеш да ползваш търсачката и тук преди да попиташ.Успех.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гумите са много добри за 1-2 сезона каране , след това се изпичат страшно много !!! След втория сезон започват да шумът , да свирят , да не държат на мокро , да не спират , НО очудващо остават с доста добър грайфер !!! което може да подлъже човек , че все още стават за нещо :D Също така след 2-рия сезон се напукват и започват да им се късат теловете :) Ако питаш мен , Йокохама А395 мисля , че беше модела е в пъти по-добрата гума :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гумите са много добри за 1-2 сезона каране , след това се изпичат страшно много !!! След втория сезон започват да шумът , да свирят , да не държат на мокро , да не спират , НО очудващо остават с доста добър грайфер !!! което може да подлъже човек , че все още стават за нещо :) Също така след 2-рия сезон се напукват и започват да им се късат теловете :) Ако питаш мен , Йокохама А395 мисля , че беше модела е в пъти по-добрата гума :)

[/qu

ок мерси колега

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз карам с Michelin Energy и сам доста доволен,изобщо няма тйа проблеми който каза колегата,даже и зимните са ми Michelin alpine (на моята Хонда освен Michelin други гуми няма да сложа,но това си е мое мнение) :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз съм на мнението на Тино от личен опит с тези гуми.Зимните може и да стават, но лятните са пълни боклуци.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Енерджито са шумни и неприятни за каране гуми, изобщо не отговарят на високата си цена. Карал съм ги 2-3 сезона и не съм доволен. След тях сложих Ханкоок оптима, които се произвеждат в Корейски завод закупен от Мишлен, но качеството им е в пъти по-добро и сивика се залепи на пътя. От зимните съм много доволен от Алпин-1, но май при новите Алпини нещата също не са съпоставими откъм цена/качество.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абсолютно !!! Само за пояснение , че последния чифт / 4бр. / Мишелинки ги купихме 2006-а година - Енерджи и Алпин ! Тогава все още се произвеждаха в Словения и Франция , а преди това майка ми караше колите само с Мишелин или както викат французите Мишлен :) Закупи тогава майка ми Джазз-а , а на Сивик-а сложихме зимни Гудяр УГ6 и от тогава не искам и да чуя за Мишлен !!! Енерджито не са толкова шумни като Алпина / след 60 км/ч имам чувството , че карам хеликоптер / ! Спрямо Йокохамата са една идея по-меки , т.е. возят по-меко . Мишлен едно време бяха марка и за българина беше престижно и гъзарско да караш с тях , но както казах едно време :bounce: Наиситна фактора цена - качество е несъпоставим за мен ! Колегите с другите модели на Мишлен да не се засягат , въпреки , че Праймасито пак не е кой знае какво :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ясно колеги мнението ми се потвърди.благодаря

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...