Jump to content
mussi

Скърцане....?

Recommended Posts

От известно време започна странно да скърца,оказа се че е от задните тампони на носачите,а изглеждат здрави.

Имали спреи против скърцане или нещо подобно

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да не са ти полиуретанови тампоните ? От тхя след време почва да се чуват странни звуци :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да не са ти полиуретанови тампоните ? От тхя след време почва да се чуват странни звуци :)

не неса

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега аз имах същият проблем с тампоните.Един приятел ми донесе течна грес (флакон) напръсках тампоните и всичко се оправи. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега аз имах същият проблем с тампоните.Един приятел ми донесе течна грес (флакон) напръсках тампоните и всичко се оправи. !!!

и аз имах този проблем със скърцането защото задните ми тампони бяха малко нацепени и при неравности по пътя по някога скърцаха,и аз ги пръсках и смазвах с разни смазки но ефектът е временен.особенно след дъжд смаската си отова и скърцането се появява пак смених ги и забравих вече за скърцането !!! Редактирано от nelikb

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги привет,задавали ли сте си вапроса дали чрез смазки,масла и тем подобни дали вапросните тампони няма да се скапят защото не са от маслоустоичива гума?Разберете ще стане мазало,поздрави на всички

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз днеска си купих голяма кутия грес и ги нацапотих едно хубаво ама нямаше канал и където свяря клепах с пръстите и половин кило грес наклепах -като си тръгвах от работа ми се стори че леко е намаляло скърцането :) обаче колегата по-горе казва че не били устойчиви на грес :) вярно ли е щото скоро пари няма да има за смяна с нови и ако пречи греста да ги мия докато е време че да не ги разяде нещо!Освен за догодина да няма каско пък да има нови тампони -аз не виждам иначе как ще стане !То всъщност опасно ли е да се кара с износени тампони освен че скърца :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

не не е чак толкова опасно .в смисъл че не може да ти падне гумата но е кофти за стабилноста на автомобила и по бързо заминават другите части на ходовата част в задното окачване.Като решиш да ги сменяш ти препоръчвам да си купиш оригиналните или същите копие като оригиналните с процепни кухини които позволяват лек ход напред и назад в колелата отзад защото се продават и плътни тампони които не са измислени от хонда при които самозавиването и комфортното возене в задното окачване изчезват

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...