Jump to content
sexpodmosta

Един въпрос към модераторите.

Recommended Posts

Не мога да си намеря темите :). Предполагам, че са изтрити, но не намирам причина за това. Ако някой модератор или администратор ми обясни ще съм благодарен.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Въпроса ти можеше да бъде адресиран като лично съобщение !!!:) Най-малкото което се сещам от прочетените от теб теми е че вече съществуват такива и можеше да постваш линкове и връзки във вече съществуващите теми !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сори, че спамя ама мисля, че трябва да се направи тема с най - невероятните никове в този форум. Примерно колегата засега от мен има второ място. "Сексподмоста" е един адски креативен и запомнящ се ник, който обещава незабравими моменти под някой мост за някоя дама. Може след като свършат работата да си попеят "Под мостовете не шумят реки". Първо място е за човека гордо носещ ника "ГоВнОтО"."Sexpodmosta" нищо лично- просто ме разсмя искрено.

Редактирано от Matheo

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Въпроса ти можеше да бъде адресиран като лично съобщение :):) Най-малкото което се сещам от прочетените от теб теми е че вече съществуват такива и можеше да постваш линкове и връзки във вече съществуващите теми ;)

OK. Не споря, защото съм разгледал, но очевидно не съм проверил всичко. Все пак не е ли по-удачно, да се модерира темата, да се заключи, да се напише ЛС, или нещо в нея да се драсне преди да се трие? За мен също е по-удобно да си публикувам във вече съществуваща тема отколкото да пляскам нови теми всеки ден ;) Редактирано от sexpodmosta

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone

Ще заключа тази тема. Просто защото колегата със звучния ник Sexpodmosta иска да набере посещаемост за един определен сайт. За това са му изтрити темите. Четенето на правилата, опазва от много подобни недоразумения.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...