X-a 0 #1 Публикувано 20 Октомври, 2009 Здравейте,съформуци.От близо седмица съм собственик на хонда сивик црх, 1.590, зц1, 1-ва генерация и съм исключително щастлив.От същото време разглеждам форума и благодарение на Красен Ф. мога да бъда активен и полезен както останалата част.Надявам се да бада повече полезен от колкото в тежест на админите и модовете.Щастието ми ще бъде още по-голямо ако някои ми помоге на си кача снимките Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #2 Отговорено 20 Октомври, 2009 Честито първо фен за качване на снимки защото и аз не съм в час правя следното качвам ги в snimka.bg и после целия линк с качени снимки го копирам в поста и така става пробвай лесно е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
X-a 0 #3 Отговорено 20 Октомври, 2009 http://www.snimka.bg/?album;aid=434289 тук може да се види душичката.Има доста външни забележки,но с времето всичко ще си доиде на мястото.За сега съм си намерил заден капак и пластмасата между стоповете.Ако някои колега има що годе добри носачи ще се радвам да се договорим да ги взема.Окачването е спортно Монро и съм решил и него да сменям.Коланите съм свалил и ако на някои му трябват може да се разберем. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
egoistichno 0 #4 Отговорено 23 Октомври, 2009 Тоя рекс от доста време го гледам в мобилето, радвам се че си е намерил собственика. Честито! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BENJI_CRX 8 #5 Отговорено 23 Октомври, 2009 Честито,само колата ти дето не е 1.5 90кс., а е 1.6 136кс Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
koko_wrc crx vtec 0 #6 Отговорено 23 Октомври, 2009 (Редактирано) честито колега и от мен безавариино каране и штастливи моменти с лйобимата марка Редактирано 23 Октомври, 2009 от koko_wrc crx vtec Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ma4o 11 #7 Отговорено 24 Октомври, 2009 Честито и много радостни моменти с рекса Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
X-a 0 #8 Отговорено 24 Октомври, 2009 Честито,само колата ти дето не е 1.5 90кс., а е 1.6 136кс Да колега прав си но по талон се води 1.590 а киловатите са 96.Момчето от което q взех ми каза че имала и чип които качвал 17 кончета ама бил нулиран(каквотo и да значи това). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZaRRicK 330 #9 Отговорено 24 Октомври, 2009 Ако по талон е 96кW 1 kW е равен на 1.36к.с., сметни си колко коня е!Иначе честито за колата, малко козметика и ще е кукла! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
X-a 0 #10 Отговорено 24 Октомври, 2009 Честито и много радостни моменти с рекса 2-ра седмица вече и още немога да и се нарадвам,надявам се това чувство да не исчезне както при предишните ми коли. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
X-a 0 #11 Отговорено 24 Октомври, 2009 Ако по талон е 96кW 1 kW е равен на 1.36к.с., сметни си колко коня е!Иначе честито за колата, малко козметика и ще е кукла!ами имам големи планове за нея но ще бъдат испълнявани чак лятото.п.пще съм благодарен ако някои ме насочи от къде мога да си намеря читава предна броня Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Crx™ 29 #12 Отговорено 24 Октомври, 2009 Някои някъде го беше казал ,един път качил се слизане няма,а дори и да слезеш то няма да е за дълго,бивш рексоман няма ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Barba 21 #13 Отговорено 24 Октомври, 2009 Tова което виждам е една красавица , чакаща да влезне в салона за Красота !! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #14 Отговорено 25 Октомври, 2009 Колега гледам двигателя е същия като на моя бивш рекс бях много доволен от него ето го и него нещо почна да ме гони носталгията http://www.snimka.bg/?big%3bpid=588569%3bold=1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
X-a 0 #15 Отговорено 25 Октомври, 2009 Колега гледам двигателя е същия като на моя бивш рекс бях много доволен от него ето го и него нещо почна да ме гони носталгията http://www.snimka.bg/?big%3bpid=588569%3bold=1Евала колега бил е невероятно готина машинка.И аз мисля нещо подобно да го правя,но лятото.Ако имаш некви останали части от него пиши на лс да се разберем Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #16 Отговорено 25 Октомври, 2009 Да имам ще се разберем допълнително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_9977 39 #17 Отговорено 25 Октомври, 2009 Честито колега да си караш хонда фучалката с много здраве и безаварийни километри. !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове