Jump to content
X-a

Здравеите,колеги

Recommended Posts

Здравейте,съформуци.От близо седмица съм собственик на хонда сивик црх, 1.590, зц1, 1-ва генерация и съм исключително щастлив.От същото време разглеждам форума и благодарение на Красен Ф. мога да бъда активен и полезен както останалата част.Надявам се да бада повече полезен от колкото в тежест на админите и модовете.Щастието ми ще бъде още по-голямо ако някои ми помоге на си кача снимките

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честито първо фен :P за качване на снимки защото и аз не съм в час правя следното качвам ги в snimka.bg и после целия линк с качени снимки го копирам в поста и така става пробвай лесно е ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
http://www.snimka.bg/?album;aid=434289 тук може да се види душичката.Има доста външни забележки,но с времето всичко ще си доиде на мястото.За сега съм си намерил заден капак и пластмасата между стоповете.Ако някои колега има що годе добри носачи ще се радвам да се договорим да ги взема.Окачването е спортно Монро и съм решил и него да сменям.Коланите съм свалил и ако на някои му трябват може да се разберем.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тоя рекс от доста време го гледам в мобилето, радвам се че си е намерил собственика. Честито!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

честито колега и от мен безавариино каране и штастливи моменти с лйобимата марка ;)

Редактирано от koko_wrc crx vtec

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честито и много радостни моменти с рекса ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честито,само колата ти дето не е 1.5 90кс., а е 1.6 136кс ;)

Да колега прав си но по талон се води 1.590 а киловатите са 96.Момчето от което q взех ми каза че имала и чип които качвал 17 кончета ама бил нулиран(каквотo и да значи това).

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако по талон е 96кW 1 kW е равен на 1.36к.с., сметни си колко коня е!Иначе честито за колата, малко козметика и ще е кукла!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честито и много радостни моменти с рекса ;)

2-ра седмица вече и още немога да и се нарадвам,надявам се това чувство да не исчезне както при предишните ми коли.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако по талон е 96кW 1 kW е равен на 1.36к.с., сметни си колко коня е!Иначе честито за колата, малко козметика и ще е кукла!

ами имам големи планове за нея но ще бъдат испълнявани чак лятото.п.пще съм благодарен ако някои ме насочи от къде мога да си намеря читава предна броня

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Някои някъде го беше казал ,един път качил се слизане няма,а дори и да слезеш то няма да е за дълго,бивш рексоман няма !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Tова което виждам е една красавица , чакаща да влезне в салона за Красота !!!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега гледам двигателя е същия като на моя бивш рекс бях много доволен от него ето го и него нещо почна да ме гони носталгията http://www.snimka.bg/?big%3bpid=588569%3bold=1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега гледам двигателя е същия като на моя бивш рекс бях много доволен от него ето го и него нещо почна да ме гони носталгията http://www.snimka.bg/?big%3bpid=588569%3bold=1

Евала колега бил е невероятно готина машинка.И аз мисля нещо подобно да го правя,но лятото.Ако имаш некви останали части от него пиши на лс да се разберем

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да имам ще се разберем допълнително :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честито колега да си караш хонда фучалката с много здраве и безаварийни километри. !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...