Honda_Z 1497 #1 Публикувано 19 Октомври, 2009 Здравейте колеги,Някой има ли идея дали лявата и дясна завеса на последния сивик (8ген) са взаимнозаменяеми? В смисъл дали елементът е един и същ?Би могло да се разбере от някой сайт за части, на европейския сивик, ако артикулния им номер е един и същ, но уви не намирам подобен.Благодаря за всякакви отзиви по въпроса Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sand0 41 #2 Отговорено 19 Октомври, 2009 Здравейте колеги,Някой има ли идея дали лявата и дясна завеса на последния сивик (8ген) са взаимнозаменяеми? В смисъл дали елементът е един и същ?Би могло да се разбере от някой сайт за части, на европейския сивик, ако артикулния им номер е един и същ, но уви не намирам подобен.Благодаря за всякакви отзиви по въпроса Не са еднакви Да не мислиш избушената от ляво да сложиш от дясно или обратното Или си намерил за странта която ти е здрава Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1497 #3 Отговорено 19 Октомври, 2009 Не са еднакви Да не мислиш избушената от ляво да сложиш от дясно или обратното Или си намерил за странта която ти е здрава Много бързо бе Трябва ми дясна. Намерил съм на едно място лява, а момчето казваше, че според него били едни и същи. За това Имаш ли наблюдения какви пари варират? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sand0 41 #4 Отговорено 19 Октомври, 2009 Не нямам.СРС купи ли си? Колани? Заключалки на коланите ако са спиро патрон ?? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1497 #5 Отговорено 19 Октомври, 2009 Не съм. Като пристигне и ще се разбере какво й трябва. Ако под SRS имаш предвид кутийката, която управлява еърбеците, тенекеджията ми познава човек, който ги лекува Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sand0 41 #6 Отговорено 19 Октомври, 2009 Да тази "маловажна" кутия имам в предвид. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mаrto 42 #7 Отговорено 19 Октомври, 2009 Не са еднакви , ами освен това и Артикулните номера за RHD и LHD са различни , т.е. ако взимаш от Англия (Ebay) има вероятност да си вземеш нещо дето няма да върши работа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове