Jump to content
Honda_Z

Airbag-завеса 8ген

Recommended Posts

Здравейте колеги,Някой има ли идея дали лявата и дясна завеса на последния сивик (8ген) са взаимнозаменяеми? В смисъл дали елементът е един и същ?Би могло да се разбере от някой сайт за части, на европейския сивик, ако артикулния им номер е един и същ, но уви не намирам подобен.Благодаря за всякакви отзиви по въпроса :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте колеги,Някой има ли идея дали лявата и дясна завеса на последния сивик (8ген) са взаимнозаменяеми? В смисъл дали елементът е един и същ?Би могло да се разбере от някой сайт за части, на европейския сивик, ако артикулния им номер е един и същ, но уви не намирам подобен.Благодаря за всякакви отзиви по въпроса :)

Не са еднакви :)Да не мислиш избушената от ляво да сложиш от дясно или обратното :)Или си намерил за странта която ти е здрава :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не са еднакви :)Да не мислиш избушената от ляво да сложиш от дясно или обратното :)Или си намерил за странта която ти е здрава :)

Много бързо бе :D Трябва ми дясна. Намерил съм на едно място лява, а момчето казваше, че според него били едни и същи. За това :)Имаш ли наблюдения какви пари варират?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не нямам.СРС купи ли си? Колани? Заключалки на коланите ако са спиро патрон ??

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не съм. Като пристигне и ще се разбере какво й трябва. Ако под SRS имаш предвид кутийката, която управлява еърбеците, тенекеджията ми познава човек, който ги лекува :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не са еднакви , ами освен това и Артикулните номера за RHD и LHD са различни , т.е. ако взимаш от Англия (Ebay) има вероятност да си вземеш нещо дето няма да върши работа

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...